Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet terhes vagyok, meg nem...

Lehet terhes vagyok, meg nem tudom biztosra. De ha igen a sex arthat a babanak?

Figyelt kérdés
Meg nem teszteltem pozitivat, de ugy erzem-gondolom terhes vagyok. Ha igy is van, es a parommal szeretkezunk elelvezhet belem? Azzal artunk a magzatnak?
2012. ápr. 5. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:

Nem, nem árt.

Egészséges terhességnél 9 hónapon át szabad a szex, így az elején is.

2012. ápr. 5. 15:56
 2/6 A kérdező kommentje:
koszonom! Lehet butan hangzik ez a kerdes, de mar olvastam egy ket helyen,h nem tesz jot. Es gorcsolhetek is tolle:S
2012. ápr. 5. 16:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Addig lehet szexelni ameddig jól esik,,
2012. ápr. 5. 16:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Semmi gond nem lesz. Ha lenne, már kihaltunk volna. :-))

Ha ez megnyugtat: harmadik babót várom, 30 hetes vagyok és tegnap is szeretkeztünk. :-) Csak nyugodtan, ha jólesik!

2012. ápr. 5. 17:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Természetesen arra figyeljetek hogy milyen "durva az a sex, vagy hogy lényegesen neked legyen kényelmes, mert az orgazmus az csak is pozitív hatással van a szervezetre. Én is úgy gondoltam hogy nem tesz jót amikor a párom utána nézett! Tehát csak finoman és óvatosan!
2012. ápr. 5. 17:35
 6/6 anonim ***** válasza:
saját esetem helyzetem írom le neked!Nekem elso idoben kb.9. hétig "meg volt tiltva"mert az orgazmus méh osszehuzodásokat idéz elo és hogy el ne menjem a baba!!!most is ugy vagyok hogy szerintem sikerult teherbe esnem de voltunk egyutt ovatosan:)
2012. ápr. 5. 17:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!