Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Artok a babának ha hason...

Artok a babának ha hason fekszek-alszok?

Figyelt kérdés
Terhesség alatt lehet hason aludni?nem nyomon a magzatot?
2012. márc. 24. 07:13
 1/10 anonim ***** válasza:
Hány hetes vagy?
2012. márc. 24. 07:29
 2/10 anonim ***** válasza:
Sokáig úgysem fogsz tudni hasra feküdni, ameddig meg igen addig nem ártasz.
2012. márc. 24. 07:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Amikor nőni kezdett a pocakom akkor már nem tudtam hason aludni. Ebben az időben féloldalt feküdtem, a lábam alatt a szoptatós párnával. Ez volt a legközelebb a hason fekvéshez. Sajna ez van.
2012. márc. 24. 07:44
 4/10 anonim ***** válasza:
Hát ha tudsz... :) Összenyomni nem fogod, de én a 14-15. hét után nem nagyon tudtam ám hason lenni... Most 33 hetesen pedig egyenesen természetfelettinek tartanám, ha sikerülne. :)
2012. márc. 24. 07:54
 5/10 A kérdező kommentje:
6 hetes vagyok. Mindig hason szoktam aludni. Sajnos nem bírom ki, hogy ne forduljak hasra elalvás előtt.
2012. márc. 24. 07:56
 6/10 anonim ***** válasza:
4. vagyok, hat hetesen ilyenen ne is gondolkozz, hiszen még pár mm az a baba. :) Amíg tudsz, addig élvezd ki és aludj hason! :)) Nekem nagggyon hiányzik...:)
2012. márc. 24. 08:01
 7/10 anonim ***** válasza:

Majd pár hét múlva kibírod. :) És ne legyenek illúzióid, szoptatás alatt se nagyon fogsz tudni hason aludni. Én is mindig hason alvó voltam, de hamar "bele lehet jönni" az oldalt alvásba is.

Boldog babavárást!

Üdv.:egy 5 hós kisfiú anyukája :) /aki már több mint egy éve nem aludt hason.. :)/

2012. márc. 24. 08:03
 8/10 anonim ***** válasza:

6 hetesen örülj neki, és használd is ki, hogy tudsz hason aludni!:) én még csak sejtettem hogy terhes vagyok, annyira fájtak a melleim az elején, hogy attól nem tudtam hasra feküdni, pedig előtte mindig úgy aludtam el!

Boldog babavárást! :)

23 hkm

2012. márc. 24. 09:13
 9/10 anonim ***** válasza:

23. hétig tudtam hason aludni, utána már borzasztóan kényelmetlen volt.

Ne aggódj, amíg nem érzel kényelmetlenséget ezügyben, addig a baba sem. :-)

2012. márc. 24. 10:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Igen ahogy olvasom a válaszokat, mi mindig azzal viccelődtünk a férjemmel, hogy a terhesség alatt az ágyba egy nagy lyukat kell vágni, aztán szülés után pedig még kettőt a mellemnek. És ez így is volt. Most 8 hónapos a baba és már tudok hason aludni, ezt vártam a legjobban, és azt, hogy meg tudjak fürdeni egy kád forróvízbe. :D
2012. márc. 25. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!