Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fürödhetek forró vízben a 10...

Fürödhetek forró vízben a 10 dpo-n, nem okoz "vetélést" az esetlegesen megfogant babának?

Figyelt kérdés
Hajat is kell mosnom és mivel nagyon hosszú a hajam, így könnyebb úgy mosnom, ha kádban fürdöm. Ovuláció után vagyok 10 nappal. Azért tettem fel a kérdést, mert valahol olvastam ilyet, hogy ilyenkor nem érdemes már fürödni, ha babát szeretnénk...mert ez is gátolhatja a beágyazódást. Nem hiába mondják azt, hogy a mensi is könnyebben meg tud indulni egy forró fürdőzés után...na ezért félek.
2012. ápr. 4. 12:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lesz probléma. Valószínűleg még be sem ágyazódott. :)
2012. ápr. 4. 12:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon forró ne legyen a víz, mert nem tesz jót.
2012. ápr. 4. 12:26
 3/7 A kérdező kommentje:
De meleg lehet?
2012. ápr. 4. 12:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem tenném ugyan nem tudod baba lesz e vagy sem.Én egész terhességem alatt csak zuhanyoztam reggel este kibirtam...Nekem is hosszu a hajam de belehajtottam a kádba és ugy mostam mikor már nem birtam belehajolni álva zuhanyozás közben mostam hajat.De ha mindenképp fürödni akarsz csináld a fürdőt ne forróra kb 40 fokosra...Jobb félni mint megilyedni...Remélem összejött a baba majd irj.
2012. ápr. 4. 12:28
 5/7 Kerria ***** válasza:

Hasonlóképp gondolom, mint az előttem hozzászóló. Beágyazódásig nincs különösebb jelentősége!

Én mindig fürdök, anno terhességnél is fürödtem. A forró víz ne legyen annyira forró, én kb 40 fokosban szoktam fürdeni, akkor is így volt, aztán amikor voltunk dokinál, 6. héten, ő mondta, hogy testmeleg vízben lehet fürdeni, annál melegebbe ne. Így ha strandolni mentünk is, Párom a karóráján nézte, és 36 fokos vízbe már nem mentem be... :(

2012. ápr. 4. 12:28
 6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm, szerintem igyekszem olyan vizet engedni a kádba, ami nem forró, de azért meleg.
2012. ápr. 4. 12:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Na már megfürödtem, de inkább langyos volt, mint meleg, fáztam is...:)

Nem baj, kibírtam. Most pedig várhatom a mensit...amit nagyon nem várnék, elég lenne már belőle. :(

2012. ápr. 4. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!