Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lugosító étrend = könnyebb...

Lugosító étrend = könnyebb teherbeesés?

Figyelt kérdés
Most olvastam az interneten, hogy a lugosító étrend megkönnyítheti a teherbeesést, és aki nagyon sok savas ételt fogyaszt, vagy csak azt, annak a hüvelyflórája is savas lesz és ezáltal elpusztulnak benne a hímivarsejtek. Én leginkább csak kenyérfélét, husokat,de ritkán gyümölcsöt, zöldséget is fogyasztok. de az étkezéseim 80,90%-a biztos, hogy savas. Lehet, hogy ez is közrejátszik, hogy nem esem teherbe? Megéri kipróbálnom egy ilyen kúrát? Nem diétázni szeretnék, ugyanis 50 kg vagyok, de sokszor van hüvelygombám is. Tapasztalatok esetleg?
2012. ápr. 3. 13:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Én 2 ávog küzködtem a visszatérő hüvelygombával és akkor elhatároztam,hogy kipróbálom a Candida diétát,ami ugye szintén a lógosításon alapszik.Ekkor már 4 hónapja próbálkoztunk a párommal,de nem jött a baba.Belevágtam a diétába és 2 hónapig nagyon szigoróan be is tartottam.Január elején kezdtem a diétát és márciusban pozitívat teszteltem!Az orvosom szerint is közrejátszik a dologban a lógosítás,mert a savas közegben a spermák nem sokáig életképesek.Most 8 hetes terhes vagyok és nagyon odafigyelek a táplálkozásomra.Igaz,hogy most nem szabad olyan szigoróan diétázni,de a cukrot,az élesztőt és a fehérlisztet mindenképp érdemes kerülni!
2012. ápr. 3. 15:16
 2/4 A kérdező kommentje:

Szia! Mintha én írtam volna ezt :))

Van esetleg olyan oldal, vagy lista, ahonnan a diétát nézted? Elküldenéd nekem kérlek? Mert ahány linket nézek, mindenhol mást írnak!

Gratulálok a kisbabádhoz, remélem én ilyen szerencsés leszek hamarosan!!!

2012. ápr. 3. 15:41
 3/4 anonim ***** válasza:

Az aloe vera lugosít. Nekem használt.

Diétázni tényleg nem kéne. De egy dietetikust nyugodtan felkereshetsz.

2012. ápr. 4. 03:10
 4/4 anonim ***** válasza:

Én ezt a diétát követtem:

[link]

Kezdetben nagyon szigoróan betartottam,most,hogy babát várok már csak a cukrot,az élesztőt és a fehér lisztből készült pékárót kerülöm.Gyümölcsöt és állatai eredetű táplálékot már fogyasztok!

2012. ápr. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!