Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehetséges hogy terhes vagyok?

Lehetséges hogy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretnénk már babát! március 30.-án kellett volna megjönnie de nem jött meg azóta sem! Ma reggel csináltam tesztet első vizeletből, de negatív lett! Lehetséges hogy mégis terhes vagyok?
2012. ápr. 2. 16:25
 1/8 anonim ***** válasza:
Kettő nap múlva tesztelj megint, ha terhes vagy addigra több hormon lesz.
2012. ápr. 2. 16:32
 2/8 anonim ***** válasza:

Milyennel csináltad?

Én a nemvárt utáni első napon ezzel csináltam, és pozi lett.

[link]

És nem is drága, 400 valahány Ft volt.

2012. ápr. 2. 16:34
 3/8 A kérdező kommentje:
Gabriel-lel csináltam!
2012. ápr. 2. 16:37
 4/8 anonim ***** válasza:

Ha késői peteérésed volt, lehet hogy még kell pár nap. Én is a két nap múlva történő tesztet javaslom.

Viszont ha egy hetet is késik, és még mindig negatív, akkor menj orvoshoz, nézzen meg.

Szorítok!

2012. ápr. 2. 17:02
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon bízom benne, hogy sikerül végre! Van hasi szurka és mell feszülés, de semmi más egyéb arra utaló jel!
2012. ápr. 2. 17:26
 6/8 anonim ***** válasza:

Hasi szurka,mellfeszülés,késés...Ez jót jelent.Pontosak a ciklusaid?Lehet,hogy korán teszteltél!Nekem a 4.teszt lett pozitív!Csütörtökön tesztelj 10-es érzékenységűvel,első vizeletből.Drukkolok!

31 hetes kismami

2012. ápr. 2. 18:19
 7/8 anonim ***** válasza:
Lehetséges, tesztelj pár nap múlva újra! Amíg nem jön meg, addig van remény!
2012. ápr. 2. 19:01
 8/8 A kérdező kommentje:
Pajzsmirigy alulműködésem van és emelték az gyógyszeadagot 4 hete! a ciklusaim 28-29 naposak,de tartok tőle h csak a gyógyszeremelés miatt késik! Bár nagyon bízom benne hogy pocaklakó van a dologban! :)
2012. ápr. 3. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!