Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mitől görcsölhetek ennyire?

Mitől görcsölhetek ennyire?

Figyelt kérdés
Mensi után 11.napon tartok,és iszonyú nagy görcseim vannak.Most lenne a peteérésem?24 naposak a ciklusaim.Múlthónapban barnáztam 20-21.napon,végül megjött(eddig nem volt soha barna maszatolásom).Ennyire viszont nem görcsöltem.Érzékenyek a bimbóim is és már nincsen az erős fehérfolyásom,ami eddig volt.Peteérésem lenne?Hőmet sajna nem rendszeresen mérem...
2009. jún. 16. 12:39
 1/4 anonim ***** válasza:
Szeritem ha meg is jön a mensid, nézesd meg magad orvossal, mert elég rövidek a ciklusaid, ami lehet valamilyen hormonzavar vagy egyéb, és leírásod alapján lehet, hogy a peteérés után pár napon belül megjön, ami szintén valami zavarra utalhat. Egyébként a nagyon erős görcsök szintén utalhatnak erre. Amúgy az érzékeny bimbók stb jelezheti a menstruációt, de a terhességet is. Érdemes megnézetned magad, biztos, ami biztos...
2009. jún. 16. 12:51
 2/4 A kérdező kommentje:
4.hónapja nem szedem a gyógyszert és eddig még mindig gyógyszeridő szerint jött meg.Sokak szerint szerencsés vagyok,mert rendesen jön meg,de ez a görcs már nagyon erős.A barnázás is furcsa volt a számomra.
2009. jún. 16. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:

Az előbbi válaszoló vagyok.

Igen, én ugyanígy jártam, az első kb 3 hónapban jól jött meg, aztán amikor kiürül a szervezetből a gyógyszer, már nem akart megjönni. Valószínűleg akkor ezért érzed sokkal erősebbnek a fájdalmat, mert már nem "tompítja" a gyógyszer hatása. Várj még, hátha meg akar jönni, azért fáj ennyire. Ha már eltelt vmennyi idő, és nem jön meg, úgy is orvoshoz kell menned, hogy meghozza. Legalábbis én sajna így jártam, de miután beállította gyógyszerrel (magas prolaktin szint miatt nem jött meg), egyből terhes lettem.

Neked hamarabb kívánok sok sikert.

egy 19 hetes babás

2009. jún. 16. 12:57
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaidat és sok boldogságot a babaváráshoz és a babához!
2009. jún. 16. 13:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!