Ha terhes vagyok akkor nem görcsölhetek?
Figyelt kérdés
Elvileg 30-án kellene megjönnie ma már voltak görcseim de szerencsére sokkal jobban vagyok mert eddig már 1 héttel elötte kínoztak a fájdalmak.Ami még fura hogy van folyásom is ami ilyenkor nem szokott lenni.2011. ápr. 28. 11:41
1/10 anonim válasza:
Várj, amíg késik! Ez még bármi lehet! Görcsölhetsz a mensitől is, de attól is, ha babát vársz! A folyás semmit nem jelent. Én végig azt hittem,hogy ha terhes vagyok, akkor száraz kell legyek. El is keseredtem, amikor nemvárt előtt bő vizes folyás jelentkezett, azt hittem mensi lesz. Nem az lett. Terhes vagyok, a folyás még mindig meg van!
2/10 A kérdező kommentje:
És görcseid is voltak mint amikor megjön???
2011. ápr. 28. 13:23
3/10 anonim válasza:
én 26-ra nem vártam és nem jött meg, görcseim még mindig vannak! :o) Folyásom is van!
Várj még egy picit, könnyen lehet, hogy baba van a dologban!
{{Igazán szép lenne anyák napján +-at tesztelni! :o)}} Már csak néhány nap, kitartás! :o)
Majd írd meg az eredményt! :o)
4/10 anonim válasza:
Első vagyok! Én is görcsölök még néha. Nem mindig és azért nem annyira, mint mensikor, de érzem!
5/10 pilacs78 válasza:
nekem 5 hetes terhesen enyhe mensi görcseim voltak és barnás folyásom, aztán a kilencedik héten megint mensigörcs, és barna cucc, úgyhogy még ha menstruálsz is tesztelhetsz egyet, mert a nők 30%-a első pár hónapban mensizik terhesen is...de tényleg várj a teszttel, mert még valószínű negatívat kapnál mindenképp, és az nagyon lelomboz..
6/10 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm.A görcseim szakaszosak és elviselhető.A tesztelést jövő hétre hagyom.Kitartás ,mindenkinek aki így van mint én.
2011. ápr. 28. 18:29
7/10 A kérdező kommentje:
Nálam semmi eddig és nálatok??
2011. ápr. 30. 19:24
9/10 A kérdező kommentje:
Sajnos semmi jó:(2-3 napig barna folyásom volt aztán láttam benne vért is és most pedig el kellett kezdeni szedni a hormonbogyót.
2011. máj. 4. 12:49
10/10 anonim válasza:
Milyen hormon bogyót? Akkor most van baba vagy nincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!