Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Málnalevél teától görcsölhetek...

Málnalevél teától görcsölhetek? 39 km

Figyelt kérdés
Ma reggel ittam először a dokim javaslatára és eléggé fáj tőle a hasam.Megittam a napi adagot,de nem tudom folytassam e holnap...Beindulhat a szülés tőle?Vagy nem e miatt görcsölök?
2009. nov. 14. 21:08
 1/10 anonim ***** válasza:

szia

én a 37.héten ittam párnapig,de én is görcsöltem.abbahagytam.

a 39.héten szültem.

2009. nov. 14. 21:15
 2/10 A kérdező kommentje:
Nehéz szülés volt?Vagy a teának nem volt jelentősége?
2009. nov. 14. 21:17
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha 39 hetes vagy lehet hogy nem a teától görcsölsz!:-)

Nem lehet hogy az a babó ki szeretne jönni?A lányom is pont ilyenkor jött!

2009. nov. 14. 21:24
 4/10 anonim ***** válasza:

szia!nekem is fáj a pocim tőle. elméletileg nem indíthatja be a szülést, méhszájat pihítja kicsit, és lazító hatása van

gyors és könnyű szülést!

37h km:)

2009. nov. 14. 21:25
 5/10 A kérdező kommentje:

Hát már nagyon várom és nem bánnám ha jönni akarna :).Csak azt nem tudom,h holnap is igyam vagy inkább ne?

Minden jót nektek is!

2009. nov. 14. 21:33
 6/10 anonim ***** válasza:
igyél ricinus olajat. Foggalmam sincs, hogy az milyen, de ha összekevered egy kis őszilével, bába koktélnak hívják. Én még nem jártam utána, nem szeretnék butaságot írni, mindenféleképpen nézz utána! :)
2009. nov. 14. 21:46
 7/10 anonim ***** válasza:

az első válaszoló vagyok.

én szépen tágultam,5óra alatt a nulláról, sajnos mégis császárral fejeződött be a dolog, mert babó nem akart kibújni.

2009. nov. 14. 21:51
 8/10 anonim ***** válasza:
en is ittam malnalevel teat es nekem sem esett jol, abba is hagytam 39 hetes km
2009. nov. 14. 22:27
 9/10 anonim ***** válasza:
A ricinustól csak hasmenésed lesz !DE OLYAN IGAZI!
2009. nov. 15. 17:42
 10/10 anonim ***** válasza:
igen, hasmenést okoz, olyan igazit... ami viszont megpiszkálja a méh izmait és beindíthatja a szülést. Nem véletlenül bábakoktél a neve :) kicsi fahéjjal állítólag hatásos, legalábbis a szülésznők nagyon sok országban nagyon rég használják
2009. nov. 15. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!