Málnalevél teától görcsölhetek? 39 km
Figyelt kérdés
Ma reggel ittam először a dokim javaslatára és eléggé fáj tőle a hasam.Megittam a napi adagot,de nem tudom folytassam e holnap...Beindulhat a szülés tőle?Vagy nem e miatt görcsölök?2009. nov. 14. 21:08
1/10 anonim válasza:
szia
én a 37.héten ittam párnapig,de én is görcsöltem.abbahagytam.
a 39.héten szültem.
2/10 A kérdező kommentje:
Nehéz szülés volt?Vagy a teának nem volt jelentősége?
2009. nov. 14. 21:17
3/10 anonim válasza:
Ha 39 hetes vagy lehet hogy nem a teától görcsölsz!:-)
Nem lehet hogy az a babó ki szeretne jönni?A lányom is pont ilyenkor jött!
4/10 anonim válasza:
szia!nekem is fáj a pocim tőle. elméletileg nem indíthatja be a szülést, méhszájat pihítja kicsit, és lazító hatása van
gyors és könnyű szülést!
37h km:)
5/10 A kérdező kommentje:
Hát már nagyon várom és nem bánnám ha jönni akarna :).Csak azt nem tudom,h holnap is igyam vagy inkább ne?
Minden jót nektek is!
2009. nov. 14. 21:33
6/10 anonim válasza:
igyél ricinus olajat. Foggalmam sincs, hogy az milyen, de ha összekevered egy kis őszilével, bába koktélnak hívják. Én még nem jártam utána, nem szeretnék butaságot írni, mindenféleképpen nézz utána! :)
7/10 anonim válasza:
az első válaszoló vagyok.
én szépen tágultam,5óra alatt a nulláról, sajnos mégis császárral fejeződött be a dolog, mert babó nem akart kibújni.
8/10 anonim válasza:
en is ittam malnalevel teat es nekem sem esett jol, abba is hagytam 39 hetes km
9/10 anonim válasza:
A ricinustól csak hasmenésed lesz !DE OLYAN IGAZI!
10/10 anonim válasza:
igen, hasmenést okoz, olyan igazit... ami viszont megpiszkálja a méh izmait és beindíthatja a szülést. Nem véletlenül bábakoktél a neve :) kicsi fahéjjal állítólag hatásos, legalábbis a szülésznők nagyon sok országban nagyon rég használják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!