Ti is érzitek, hogy néha beleőrültök a várakozásba?
Figyelt kérdés
Én 6. éve várok az első babánkra. Kezd egyre nehezebb lenni. Ciklus végén amikor megjön mindig meghalok egy kicsit. Aztán a mensi után újult erővel küzdök. De most már egyre nehezebb. Tudom, hogy nem kéne, de folyton attól félek, hogy a párom megunja, és keres másik nőt aki tud neki egyszerűbben szülni gyereket. A dokim szerint a célegyenesben vagyunk, de én nem hiszek neki, mert 6 éve ezt hallom. Kezdem feladni!(1 éve nem járok dolgozni, nem kell a háztartáson kívül csinálnom semmit, tanyán lakok, így nem tudok csak úgy barátnőmhöz átszaladni, így egész nap egyedül vagyok, nagyon ráérek gondolkozni, sajnos) Más is érezte már így?2012. ápr. 2. 11:29
11/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, én tényleg próbálok másra gondolni, de olyan nagyon nehéz! De gondolom ezzel mindenki így van aki tényleg szeretne kisbabát!
2012. ápr. 2. 12:43
12/13 anonim válasza:
Igen,szerintem mind így vagyunk ezzel.
Ciklus végén nekem fáj a hasam,így nem is tudom nem észrevenni,hogy menzi előtt vagyok.Akkor pedig persze,hogy az ember agya elkezd kattogni.
Ettől függetlenül próbálkozzál meg valamivel,hátha segítene!!
13/13 anonim válasza:
Nekünk lassan 2 és fél éve nem sikerül. Én már kb. 1 éve belefáradtam az egészben és nem érdekel. Én úgy vagyok vele, majd akkor jön a baba, amikor ő akar...ennyi.
Persze amikor már 1 hét van a mensimig, akkor nekem is eszembe jut, hogy de jó lenne és hátha majd most akar jönni, nálam ennyi a "görcsölés".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!