Úr Isten hány kérdést fogsz még feltenni a görbéddel kapcsolatban?
Számtalan görbével és magyarázattal van tele a net és ez az oldal!Miért nem olvasom utána?
A görbéddel NINCS SEMMI BAJ!
Szépen látszik az emelkedés,meg volt az ovud gratulálok!Egyáltalán nem ugrál,ennyi pont belefér!
Ha így marad kb még egy hét és tesztelhetsz!
Az hogy két naponta felteszel valami újabb kérdést a görbéddel kapcsolatban még nem fog megnyugtatni!Csináld végig ezt a nyamvadt hónapot aztán rakd fel az egész görbét és majd azt ki lehet értékelni!
Erre ennél többet úgy se lehet mondani!
Szép napot!
Első vagyok!
Tessék,parancsoljál,itt egy link amin általános terhesgörbék vannak!Azok se egy darab vízszintes vonalból állnak!
Már meg ne haragudj de ha utána olvastál volna tudnád hogy a hőnek minimum 10 napig fent kell maradnia ahhoz hogy valóban ki lehessen mondani hogy "igen,meg volt az ovuláció"!
Te még csak 5-6 napon tartasz tehát még bármi lehet!
Eddig szép,gyönyörű,2 napja is az volt meg 6 napja is!
Egyébként fogalmam sincs melyik kérdésről beszélsz mert nem olvastam!De majd most megnéztem!
Persze hogy ez az oldal arra való hogy segítsük egymást de 2 naponta ugyan azzal a kérdéssel hogy segítesz magadon?Ráadásul itt nem orvosok vannak,tehát ez is csak jobb híján tipp,amiket kaphatsz!
Nem mellesleg nem te vagy itt az egyetlen akinek esetleges problémái vannak!Te se tudod hogy én miken megyek keresztül vagy miken nem,még se teszek fel 2 naponta kérdéseket,mikor van belőle 320 másik!
Én is tettem már fel kérdést és ó de meg voltam nyugtatva aztán nagy pofára esés lett!Úgy hogy ha te itt keresed a megnyugvást az nagy baj!
Ha valami nem stimmel orvoshoz kell menni!Amúgy én egy hónapja vezetek görbét és mégis értek hozzá mert nem voltam lusta utána olvasni!
Nem megbántani akartalak,és azt hiszem válaszoltam a kérdésedre is és segítettem is!Jah és egyáltalán nincs rossz napom,és köszönöm nagyon jól ébredtem!:)
Nincs azzal gond, ha kérdezel, de már most látszik,hogy nagyon rajta vagy, minden gondolatod e körül forog (különben nem tennél fel ennyi kérdést a görbédről)!
Egy picit pihenj! Bele fogsz bolondulni, ha állandóan erre gondolsz.
A görbéddel nincs gond. Csináld tovább a hőmérést!
Szerintem idáig nagyon jó a görbéd! :)
17 hkm
Mióta próbálkoztok?
Szia!
Szerintem meg nem kell foglalkoznod az ilyen válaszokkal. Ha 10-szer szeretnéd feltenni, akkor tedd fel 10-szer. Egyébként egyelőre ebből a görbéből nem derül ki hogy PCO problémád lenne. Egyelőre ha szépen fent marad, úgy tűnik hogy a 14-15. napon megvolt az ovuláció. Ha leesne, akkor nem volt még peteérésed. Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!