Terhes lehetek? Tünetek lent!
Eddig a tünetek,de nem mind egyszerre és van ami most is meg van:
mell növekedés,mellbimbó érzékenység, émelygés, étvágytalanság de enyhe kívánósság, sűrű krémes folyás, has szurka, 1-2 nap derékfájás, fáradékonyság, koncentrációs zavar, érzékenység egy egy illatra, meg jön érzés,gyengeség!
A mensimnek már meg kellett volna jönnie,de mivel szokott késni,ma volt az utolsó határideje hogy megjöjjön!
Semmi jele hogy szándékozna,így holnap tesztelek!
Vélemények?
De te még egyáltalán nem teszteltél?
Mert ha nem akkor tesztelj!
Ha negatív a teszt szerintem az nem csalódás!Az a csalódás ha halvány pozi aztán mégis megjön!Na az durva!
Engem nem zavar hogy nega a tesztem csak az hogy még nem jött meg!
hát teszteltem a ciklus 34-dik napjánál mert átlagosan 32 napos a ciklusaim meg teszteltem 39 napnál!de nem tudom mi volt a ciklus 24 napjától az a barnázás!mert nem volt meg nem volt élénk piros!ilyen lehetett a menszim?teljesen össze vagyok zavarodva!de hogy lásd miről is beszélek belinkelem a görbém!jó hosszú!
nem lehet értékelni csak azt akartam mutatni mikor volt a barnázás és mikor teszteltem!ja és 25-ös teszt volt!
Érdekes!
Ha csak vérfoltjaid voltak én úgy tudom hogy az jót jelent!
Viszont az lehet hormonális probléma is!És nálad ez az esedékesebb szerintem!
Amúgy érdekes itt a végén hogy fent van a hőd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!