Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Tünetek lent!

Terhes lehetek? Tünetek lent!

Figyelt kérdés

Eddig a tünetek,de nem mind egyszerre és van ami most is meg van:

mell növekedés,mellbimbó érzékenység, émelygés, étvágytalanság de enyhe kívánósság, sűrű krémes folyás, has szurka, 1-2 nap derékfájás, fáradékonyság, koncentrációs zavar, érzékenység egy egy illatra, meg jön érzés,gyengeség!

A mensimnek már meg kellett volna jönnie,de mivel szokott késni,ma volt az utolsó határideje hogy megjöjjön!

Semmi jele hogy szándékozna,így holnap tesztelek!

Vélemények?

2012. ápr. 1. 21:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
hát én se érzem,hogy meg akarna jönni!bár én inkább nem is akarom elhinni a tüneteket inkább úgy vagyok vele,hogy csak beképzelem!sokat csalódtam már így nem igazán merek tesztelni!hát lassan az összes tünet előjön!már most annyira fáj a mellbimbóm,hogy az el se hiszed!fáradság,szagundor,mellbimbó érzékenység,hányinger stb és nálad??
2012. ápr. 3. 08:33
 12/16 A kérdező kommentje:

De te még egyáltalán nem teszteltél?

Mert ha nem akkor tesztelj!

Ha negatív a teszt szerintem az nem csalódás!Az a csalódás ha halvány pozi aztán mégis megjön!Na az durva!

Engem nem zavar hogy nega a tesztem csak az hogy még nem jött meg!

2012. ápr. 3. 08:42
 13/16 anonim ***** válasza:

hát teszteltem a ciklus 34-dik napjánál mert átlagosan 32 napos a ciklusaim meg teszteltem 39 napnál!de nem tudom mi volt a ciklus 24 napjától az a barnázás!mert nem volt meg nem volt élénk piros!ilyen lehetett a menszim?teljesen össze vagyok zavarodva!de hogy lásd miről is beszélek belinkelem a görbém!jó hosszú!

[link]

nem lehet értékelni csak azt akartam mutatni mikor volt a barnázás és mikor teszteltem!ja és 25-ös teszt volt!

2012. ápr. 3. 08:48
 14/16 A kérdező kommentje:

Érdekes!

Ha csak vérfoltjaid voltak én úgy tudom hogy az jót jelent!

Viszont az lehet hormonális probléma is!És nálad ez az esedékesebb szerintem!

Amúgy érdekes itt a végén hogy fent van a hőd!

2012. ápr. 3. 09:05
 15/16 anonim ***** válasza:
hogy érted,hogy esedékes??mire értetted?ja azt elfelejtettem mondani,hogy én soha nem barnázom!még akkor sem ha pontosan megjön!tehát az esedékes időben!egyszerűen csak görcsölök (ami a barnázásnál nem is volt)és aztán megjön!3-4 napig szokott tartani!
2012. ápr. 3. 09:32
 16/16 anonim ***** válasza:
bocs most nekem mennem kell!holnap leszek!!üdv.!
2012. ápr. 3. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!