Mik a terhesség első tünetei? Terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Utánaolvastam kicsit, és azt is írták, hogy gyakori vizelés. Na most nálam ez a gyakori vizelés annyira túlzásba ment, hogy szó szerint és nem túlzok, amint kimegyek a mellékhelységről, megteszek pár lépést és már vissza is kell mennem. Próbáltam, hogy visszatartom egy kicsit, de nem bírom. Próbáltam, hogy ülök a wc-n és várok, de akkor se. De amint felállok már vissza is kell mennem. Szinte minden második alkalommal széklettel is jár a dolog. A hasam alul nem fájt, viszont középtájt annál jobban. A párom dohányzik, eddig nem zavart, de most már a konyhából érzem ha szobában(ami kb 10 m-re van) érzem. Hétfőn, kedden, szerdán 2x, csütörtökön és szombaton szexeltünk. Már pár nap után is jelentkeznek a "jelek"?2012. ápr. 1. 20:57
11/18 anonim válasza:
Attól függ, hol állsz a ciklusodban, de ezek elég korai tüneteknek tűnnek, és ez a pisilés dolog tényleg túlzás. Inkább csak felfázhattál.
12/18 anonim válasza:
(Egyébként a gyakori vizelést a progeszteron okozza, tipikusan jelentkezhet a beágyazódás környékén, a méh növekedése a 8-9. hét körül tehető "felelőssé" a gyakori vizelési ingerért, egészen addig, míg ki nem emelkedik a szeméremcsont mögül. Aztán később, a baba súlyának növekedésével ez a panasz is visszatér.
De ez ettől még leginkább valamilyen gyulladás, tehát továbbra is azt mondom, hogy orvos.)
13/18 A kérdező kommentje:
Mindenképpen veszek tesztet és ha nem javul, akkor orvoshoz fordulok. Köszönöm a válaszokat! :)
2012. ápr. 1. 21:48
14/18 anonim válasza:
ugyanígy jártam, felfázás volt!
15/18 anonim válasza:
Szerintem hülyeség mindig a felfázásra fogni. Nálam abszolút jelentkezett a gyakori vizelés, persze nem ilyen módon, ahogy neked. Nekem az is feltűnt, hogy más érzés volt a pisilés. Még a mensi előtt más érzés kezdett lenni, és abból már gyanakodtam, hogy ez fura. Mellfeszülés van, de az lehet a mensitől is. A szagokat, illatokat én is jobban éreztem, viszont nincs szagundorom (még), se hányinger. Eddig szerencsés vagyok, de ami késik az nem múlik.
16/18 anonim válasza:
Ha véres pisilés után, akkor ez inkább fertőzés. Nekem nem 1x volt sajnos. Az elsőnél 1-2 nap alatt alakult ki, utána már pár óra alatt, hemorhágiás cistitis, amit nálam Streptococcus okozott. Durva gyógyszeres kezelésre jöttünk rendbe és és a párom aki teljesen tünetmentes volt! Mivel kismedencei gyulladás is lehet a szövődmény, irány az urológia, ennyi idő után nem jelentkeznek még a terhességi tünetek. De legalább háziorvos, aki vizeletet néz! Az gyorsabb!
17/18 anonim válasza:
Előző vagyok, én pár óra múlva vért pisiltem a mensis görcsök 10x-e mellet, kiegyenesedni nem tudtam.....
És egy strandolás alkalmával sikerült összeszednünk....
18/18 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat, tanácsokat. Ahogy írtátok, várjak a teszttel, hát vártam, szóval a jövőhéten veszek tesztet. Majd írok, hogy mi az eredmény :)
2012. ápr. 22. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!