Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan tudnék gyorsan teherbe...

Hogyan tudnék gyorsan teherbe esni?

Figyelt kérdés

Mindig három babát szerettem volna. Kettő már sikerült. A legkisebb 4 hónapos. Szeretném mihamarabb a következőt, mert 2013 szeptemberétől férjem munkája miatt külföldre utazunk néhány évre és ott nemigen szeretnék szülni. A kicsi hat hónapos korától próbálkoznánk, de még nioncs ciklusom a szoptatás miatt. Szoptatás mellett, hogyan állhat vissza a ciklus? Valami gyógytea, amivel nem árthatok a kicsinek?

Az orvosomat kérdeztem, ő azt mondta várjak és bízzam a szervezetemre a dolgokat.Jó de az előző gyereket 1 évig szoptattam és utána még kellett 3 hónap, hogy menstruáljak. Most nincs annyi időm... és annyira fiatal sem vagyok (32)

2012. ápr. 1. 19:21
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

kedves kérdező,

hasonlóan terveztem annak idején bár semmi kényszerítő okom nem volt.

Szoptatás alatt nem sikerült.Azóta is 7hónapja várom,hogy jöjjön a baba.

Korábban elsőre sikerült,erre nincsen garancia!

Szoptatás alatt pedig semmit nem tehetsz,mert a a szoptatás emeli a prolaktint,ami gátolja (gátolhatja) a peteérést

2012. ápr. 1. 19:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
ez nem gyorsvonat !
2012. ápr. 1. 19:52
 3/6 anonim ***** válasza:
80%

Hát így sehogy!

Minél jobban akarod annál nehezebb lesz!Pszichésen is gátolhatod ezzel a folyamatot,a folyamatos rágörcsöléssel,mint nagyon sok nő!

Ne foglalkozz vele!Egyébként nem ér rá?Már mint úgy értem hogy ha esetleg vissza jöttök Magyarországra?Vagy véglegesen kint maradtok?

2012. ápr. 1. 20:26
 4/6 anonim ***** válasza:
50%
3 vagyok!Egyébként számtalan praktika van!Vitamin szedés,terhes vitamin is akár,teák,gyertyaállás,pózok,hőmérőzés,ovuteszt stb stb!
2012. ápr. 1. 20:30
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem, igazatok van, hogy nem szabad rágörcsölnöm, de az tervezett utazás miatt, olyan "most vagy soha" érzésem van...

Három évet biztos, hogy maradunk. Akkor már 35 leszek...

Szóval, jó volna még itthon szülni... de az elhatározás kevés!!!

2012. ápr. 1. 22:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne görcsölj a korodon, én 34 voltam mikor az elsőt szültem, most 37 vagyok és most szeretnénk a másodikat. Persze ez már szerintem sem az ideális kor, de messze nem tartom még magam öregnek egy 2. babához.
2012. ápr. 2. 09:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!