Láttok ezen a képen 2. csíkot? Szerintetek pozitív?
Hát, ha nagyon erősen nézem, mintha látnék valamit. De sajnos az én tesztjeimre is mindig odaképzelek valami halványat, de eddig sosem volt belőle baba. :(
Neked nagyon szorítok, tesztelj 2 nap múlva újra, várom a képeket az újabb tesztről! :)
Szia!
Én látom rajta a csíkot. A múlt hónapban így jártam én is...
Már 3. napja késett a szokásos 24-25 napos ciklusból 28 lett..
Barnáztam is, késett is, és még a teszten is volt egy igaz nagyon halvány, de tisztán látható 2. csík! (A párom is látta :) )
És nem voltam terhes...:(
kb a 18. napon szokott lenni peteérésem.
Sajnos orvoshoz még nem jutottam el, mert jelenleg nincs tb-m, kb olyan 2 hét múlva lesz, akkor elmegyek kivizsgálásra. (Ezt csak azért írtam le, mert Igen tudom hogy rövid a luteális szakaszom...:) )
Szóval mindenképp azt javaslom neked is, hogy mindenképp várj pár napot mielőtt beleéled magad, mert látod nekem hiába késett 3 napot így se maradt meg... ha volt egyáltalán valami..
szóval tesztelj pár nap múlva egyet újra és ha azon erősebb csíkot látsz akkor már szinte majdnem biztos lehetsz benne hogy terhes vagy! :)
Nagyon sok sikert és kitartást a babához! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!