Sos! Télleg pozitív lehet? Beültetés után vagyok 10 nappal.
Lombik beültetés után vagyok a 10-ik napon.Most csináltam egy Clearblue digitális terhességi tesztet és pozitiv lett,azt irja ki hogy 1-2 hétbe lehetek.Csináltam egy kazettásat is,az nagyon halvány lett de látszik :)))
Ovitrellt kaptam a leszívás elött a 12 ciklusnapomon.De ugye nem azt mutatja ki?Pénteken megyek vérvételre.Istenem ennyi év után..elhihetem???Köszönöm!
te írtál pár napja, hoyg tesztelhetsz-e?
Szerintem ha egy teszt kimutatta hogy hcg van a szervezetedbe akkor most tuti hogy terhes vagy. Vagy is beágyazódtak. De valaki írta hogy azért vigyázz magadra ez még korai terhesség, akármi is lehet, ahogy más emberekkel is.
Szia! Olyan csodálatos ezt olvasni, hogy ennyi éve vártok rá és lett egy pozi teszted!
Mi is várunk a babára, de mi még csak 4 hónapja, de nekem már ez is hosszú idő, és kicsit türelmetlen vagyok, de próbálom magam elfoglalni, remélem hamarosan jön nálunk is :)
Írd meg mindenképp, hogy ha újból tesztelsz, vagy a vérvételeredményt, nagyon kiváncsi vagyok rá, és szurkolok!!!!!
A biztonság kedvéért vigyázz most magadra, mert ha már van pozi teszted, ráadásul kettő, akkor biztos, hogy megtörtént a beágyazódás, de ilyenkor még bármi lehet sajnos, ezért ne is éld nagyon bele magad. De én nagyon drukkolok Neked, kívánom, hogy sikerüljön és legyél boldog kismama! :))))
Halkan gratulálok és bízz benne, hogy minden rendben lesz és erősödni fog a csíkocskád :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!