Felerősödött illatok, szagok, terhesség?
Nincs hányingerem,nem forog a gyomrom csak épp minden szag erősebb!
pl egy nagyobb asztalnál ülve én éreztem egyedül milyen teát iszik a velem szemben ülő!
Van hogy rossz szagnak érzem azt,ami máskor finom illat!
Intenzívebben érzem az illatokat,szagokat!
Viszont a tesztem negatív volt a 3. késős napon!
Mellem épphogy érzékeny,azon kívül semmi tünet csak hogy késik!
Nem egészen!
De +/- pár nappal mindig megjön!
:D:D:D Ez jó,Utolsó!:)
Köszönöm a válaszokat!
Ezek elég biztató tünetek és biztos hogy jelent valamit, ez lehet terhességtől és cisztától is ugyanúgy!
Nekem cisztától voltak ilyen tüneteim.
Remélem, neked babától van, drukkolok!
Na hát Kedves Utolsó rákerestem a cisztára,mert nagyon betojtam!
Hát ne haragudj de oltári nagy butaság amit írtál!
Szerintem itt már szállóigeként használjátok minden tünetre a cisztát!
A ciszta semmi ilyet nem okoz!
A ciszta ott kezdődik hogy vagy pecsételsz,vagy vérzel izomból,vagy nem vérzel de görcsölsz!
Az lehet hogy mellé egy egy egyedi tünet bepárosul,de gyanús hogy azt már csak a szervezet produkálja és semmi köze a cisztához!
De én még ilyet nem hallottam hogy a ciszta befolyásolja a szaglásomat!:)
puffadás,émelygés simán lehet tőle de szagérzékenység...
Na hát ha igaz is,nagyon remélem hogy nálam még véletlen sem az!
Nem butaság, mert ÍGY VOLT, cisztám volt és terhességi tüneteim voltak, ebbe beletartozott a kívánósság is és az is, hogy erősebben éreztem a szagokat is, hányingerem volt rettenetesen...stb.stb.!
Ez egy olyan ciszta volt amúgy, hogy rá volt tapadva a méhem külső falára, és valószínűleg ezért okozott terhességi tüneteket, doki szerint álterhességnek nevezik ezt...ő is azt hitte hogy terhes vagyok! Tapintással egyből rávágta hogy terhes vagyok, úgy néztem ki már, mint egy 2 hónapos terhes! Aztán UH-n HOSSZAS NÉZEGETÉS UTÁN jött csak rá, hogy ez ciszta, na de még akkor se volt teljesen biztos a dolgában és csinált vérvételt és így bebizonyosodott, hogy igen, ciszta volt ez!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!