Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Barnázok már 6-7 napja leet...

Barnázok már 6-7 napja leet jele vetélésnek?

Figyelt kérdés
:(
2012. márc. 30. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
lehet, persze.
2012. márc. 30. 11:14
 2/11 anonim ***** válasza:

És 6 nap alatt nem kérdeztél rá a dokidnál?

Hány hetes vagy? Lehet, csak egy kis progeszteron-pótlás kellene, de ezt mi így látatlanban úgysem tudjuk megállapítani!

2012. márc. 30. 11:15
 3/11 anonim ***** válasza:
En nem barnáztam a terhesség alatt, hanem szabályosan véreztem. Befektettek néhány napra a kórházba, de egészséges babám született.Ha terhes vagy, menjél el orvoshoz.
2012. márc. 30. 11:16
 4/11 anonim ***** válasza:

Nyugi!!! A barnázás nem minden esetben jelent bajt. Én is barnáztam a terhesség elején, kaptam Utrogestant progeszteron pótlásként és meg is szűnt. Azóta már 21 hónapos a kisfiam. :)

Viszont mindenképp keresd fel a dokidat!!!!!!

Minden jót kívánok!!!

2012. márc. 30. 12:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Nem ijesztegetésből írom, de nálam a barnázás vetélést jelentett sajnos. Mentem is az ügyeletre rögön ahogy kezdődött, onnan hazaküldte, hogy minden rendben van túlizgulom. De másnap az UH-n mondták, hogy nincs szívhang. Remélem nálad, más gond van. Én azonnal orvoshoz fordulnék.
2012. márc. 30. 12:56
 6/11 anonim ***** válasza:
semmiképp nem jó a barnázázs. menj el mihamarabb dokihoz, és max felir valamit. én Utrogestant kaptam rá anno.
2012. márc. 30. 15:23
 7/11 A kérdező kommentje:
6Hetes
2012. márc. 30. 16:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Kedves kismama!En sem akarlak ijesztgetni de nekem is 6 hetesen kezdett narancssargas majd barnas folyasom lenni(nem sok)..Mindenki nyugtatott hogy semmi gond es hogy azert van mert ragorcsolok hogy biztos valami baj van...6nap utan elkezdett gorcsolni a hasam es hivtam a korhazat(pont szombaton)es mondtak hogy menjek el orvoshoz hetfon(itt kulfoldon nincs ugyelet) es azt mondtak hogy biztosan veteles de mivel ilyen kicsi a terhesseg ez szerintuk normalis..Mar banom hogy nem mentem be magam a korhazban mikor eloszor eszleltem a folyast..Menj el orvoshoz minel elobb!!!
2012. márc. 31. 00:07
 9/11 anonim ***** válasza:
Én is barnáztam, de rögtön hívtam a dokimat. Ő azt mondta, hogy semmiképpen nem normális a terhesség alatt, de 50-50% az esély. Szerencsénk volt, 6+6 volt szívhang, de gyógyszer és pihenés. Nem játék. Ilyenkor minden esetben orvos!
2012. márc. 31. 09:17
 10/11 anonim ***** válasza:

6 hetesen én is elkezdtem barnázni, néha vérezni. Sajnos a 22 héten halva született. Mindenféleképp menj el dokihoz, mert kíír veszélyeztetett terhesnek, fekvésre leszel ítélve pár hónapig, és gyógyszert fog felírni neked. Drukkolok, hogy mihamarabb múljon el, és a babád rendben legyen.

Utána is ha elmúlik semmi emelés, semmi munka!!!

Sok sikert.

(26hetes kismama)

Ja igen ez a terhességem is így kezdődött a 6 héten barnáztam, de elmúlt, persze ugyanúgy semmit nem csinálhattam, a 22 héttől már mozoghattam. Ne stresszelj rá, mert attól is elmehet, de orvos mindenképp lásson!!!

2012. márc. 31. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!