Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Suliba járok...

Terhes lehetek? Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában, ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik? Vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete voltam együtt az illetővel,nem védekeztünk,és nem tudja hogy bennem ment e el vagy sikerült neki időben kihúzni:(már 1 hete késik,van valamilyen sárgás folyásom:S(ami általában mindig szokott lenni, mielőtt megjön) tesztet már 2 csináltam mind a kettő negatív lett.Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában,ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik?vagy terhes vagyok?
2009. jún. 15. 14:56
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Nem jó. Csak reggel szabad. Az a legjobb, ha reggel az első mozdulattal a lázmérő után nyúlsz. Éjszaka ugyanis nem ér semmi hatás minket, a test a normál hőmérsékletét produkálja. Tartósan kell mérned több napon keresztül :) Nekem menzesz előtt felugrik 37,1-re aztán egy-két nap múlva 36,2 -re. Elvileg ez egy normális ciklus. Ha tartósan 36,8-37,1 között méred reggelente a hődet, akkor lehet baj...De ez sem bizti...csak nagyon gyanus :) A terhesség esetén , a menzesz várható időpontja után sem esik vissza a hő, mint nekem 36,2-re...(ez csak az én adatom volt) hanem megmarad magas értéknek. Ez jelzi a terhességet :) Amit most mértél az nem jó...ha én is megmérném most lehet nekem is annyi lenne :P :) Még a peteéréskor ugrik meg a hő, aztán megint lemegy alacsonyra, emelkedik menzeszig.
2009. jún. 15. 17:07
 22/37 A kérdező kommentje:
értem akkor majd reggel mérem meg ezentúl,bár bizom hogy átlagos lesz és nem lesz gond!köszi
2009. jún. 15. 17:23
 23/37 anonim ***** válasza:

Csinálj inkább egy tesztet a találgatásba bele fogsz örülni.

Az abortuszt gondolt át nagyon lehet hogy utána soha többet nem lehet gyereked. Nagyon szorítok hogy ne legyél babás.

2009. jún. 15. 17:39
 24/37 anonim ***** válasza:
Nézd én egy egészséges nő vagyok,és mindíg is a párommal félbehagyásos módszerrel védekeztünk.Soha nem lett belőle gond.2 negatív tesz elég megbízható,főleg egy hetes késésnél.Amit még nem írt senki,hogy nyugodj meg.Igenis beszéld be magadnak,hogy nem vagy terhes,mert a teszt azt mutatta.Ha megnyugszol,és nem görcsölsz a vizsgáid miatt,akkor meg fog jönni.Mikor én is vizsgázok,nekem is késik több napot.Szerintem a teszt még pénz kidobás,3 teszt már 2800 ft.Várj vele pár napot még,nyugottan,és meg fog jönni.Tuti!!!!!!!!!!!!
2009. jún. 15. 18:24
 25/37 A kérdező kommentje:
Hát igen a nyugalom lenne most a legfontosabb de az valahogy nehéz,de azon vagyok h azt mondjam nem vagyok terhes,de tudod valaki azt már megtanította velem mindig a legrosszabbra kell számítani és nem ér meglepetés:(de ígérem próbálok megnyugodni,igen a tesztnek hinni kéne,csak tudod úgy nehéz ha nem akar megjönni,bár az is biztos baj hogy nagyon várom,hogy megjöjjön!
2009. jún. 15. 18:47
 26/37 anonim ***** válasza:
Jelentkezz be a nődokihoz ő biztos megmondja mi a helyzet, amúgy biztos nem vagy terhes a stressz miatt késik.
2009. jún. 16. 12:01
 27/37 A kérdező kommentje:
hát igen már csütörtökön megyek elhatároztam magam,bár nagyon félek tőle!és én is remélem hogy a stressz miatt van!
2009. jún. 16. 15:00
 28/37 anonim ***** válasza:
Szia :) Voltál dokinál? Mit mondott?
2009. jún. 18. 17:48
 29/37 A kérdező kommentje:
szia!nem nem voltam nem mertem elmenni,így most várok és nem idegeskedem,holnap lesz az utolsó vizsgám és akkor már nyugalom lesz és majd kiderül ha nem jön meg akkor doki lesz,de nagyon parázok a dokitól:(
2009. jún. 18. 17:55
 30/37 anonim ***** válasza:
Ne félj! :) Biztos elküld ultrahangra és akkor kiderül minden. De nem valószínű, hogy terhes vagy :)
2009. jún. 18. 18:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!