Terhes lehetek? Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában, ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik? Vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete voltam együtt az illetővel,nem védekeztünk,és nem tudja hogy bennem ment e el vagy sikerült neki időben kihúzni:(már 1 hete késik,van valamilyen sárgás folyásom:S(ami általában mindig szokott lenni, mielőtt megjön) tesztet már 2 csináltam mind a kettő negatív lett.Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában,ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik?vagy terhes vagyok?2009. jún. 15. 14:56
11/37 anonim válasza:
amúgy én is egyetemista vagyok :) Átérzem a dolgot...mondjuk olyan még nem volt hogy a stressz miatt nem jött volna meg :) Sőt inkább megjött hamarabb, de már hallottam olyanról akinek minden vizsgaidőszakban kimaradt :)
12/37 A kérdező kommentje:
Hát mellfeszülésem akkor is szokott lenni mikor meg akar jönni,meg már volt olyan máskor is hogy nem jött meg,de akkor tudtam hogy nem lehet terhes!ma reggel görcsölt a hasam alja,és fájtak a petefészkeim:(ez lehet annak a jele?
2009. jún. 15. 16:30
13/37 A kérdező kommentje:
Köszike ez biztató volt,de bízom benne csak a stressz miatt van!
2009. jún. 15. 16:32
14/37 anonim válasza:
Ha most is van mellfeszülés, akkor az gyanus...a másik két tünettel. Bár a petefészek körüli szurkáló érzés szintén leginkább peteéréskor jelentkezik. Ezt is szokták ennek ellenére terhességi tünetnek mondani. Azt javaslom, pár napig csináld a hőmérőzést, ha végig magas,37 körüli az érték, vegyél egy Lilly tesztet, az nagyon megbízható. Viszont ha az is negatív, akkor is menj el dokihoz, mert ha nem is terhesség, lehet akár ciszta is. (Sokszor a terhességhez hasonló tünetei vannak). Azt viszont kezeltetni kell. Én nem feltétlen gyanakodnék terhességre rögtön :)
15/37 anonim válasza:
Amúgy legközelebb Te legyél az erős :) :) Mondj nemet a védekezés nélküli szexre...a pasik erre nem mindíg képesek :) Mi legyünk hát okosak! :)
16/37 A kérdező kommentje:
Okéj akkor most jön a lázmérés,és köszönöm a segítségedet,sokat sejtetett vagyis kicsit megnyugtatóbb volt.
2009. jún. 15. 16:43
17/37 A kérdező kommentje:
Hát igen nekem kellet volna okosabbnak lennem,de sajnos abban a pillanatban nem ment,de ezek után biztos menni fog,mert sok a para most ez miatt
2009. jún. 15. 16:44
18/37 anonim válasza:
Szívesen :) Aztán ha gondolod írd meg mi lett a hőmérőzés eredménye...és kb elmondom mennyire biztató avagy sem :) Mondom...teljesen jó eredmény nem lehet, mert az előtte levő értékek is kellenének...de szerintem 80%-ban ez is elárulja lehetsz e terhes :)
19/37 A kérdező kommentje:
Hát most mértem meg 36,8 szal ez már lehet vészes?
2009. jún. 15. 16:51
20/37 A kérdező kommentje:
Ja és még valami,az alhasi fájdalom felfázásnak nem lehet jele?vagy a váladékozás?vagy talán ez ebben az esetben szóba sem jöhet?vagy valamilyen fertőzés miatt nem lehet a menszesz elmaradása?
2009. jún. 15. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!