Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhes lehetek? Suliba járok...

Terhes lehetek? Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában, ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik? Vagy terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Lassan 3 hete voltam együtt az illetővel,nem védekeztünk,és nem tudja hogy bennem ment e el vagy sikerült neki időben kihúzni:(már 1 hete késik,van valamilyen sárgás folyásom:S(ami általában mindig szokott lenni, mielőtt megjön) tesztet már 2 csináltam mind a kettő negatív lett.Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában,ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik?vagy terhes vagyok?
2009. jún. 15. 14:56
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:

Akár terhes is lehetsz. Lényegében tök mindegy, hogy kihúzta-e időben vagy nem, mert már az előváladékban is lehetnek spermiumok.

Várj egy pár napot, és csinálj megint tesztet.

De valahogy nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet védekezni????

2009. jún. 15. 15:00
 2/37 A kérdező kommentje:
Hát bízom benne hogy nem vagyok az!hát igen ez hülye húzás volt tőlünk és felelőtlen,de nagyon:(és jó várok még pár napot bár most ez miatt még idegesebb vagyok:(
2009. jún. 15. 15:03
 3/37 anonim ***** válasza:
En is jartam igy, bar en babat akartam, de hiaba kesett tobb hetet a teszt negativ volt. Dokihoz mentem hogy nezze o meg hogy terhes vagyok-e vagy sem, megvizsgalt es nem erzett semmit. E vitamint irt fel(veny nelkul kaphato) es ebbol napi egy darabot kellett szednem, ettol meg is jott harmadnapra. Ha terhes lennel sem artana az E vitamin. De ha nem vagy terhes akkor meg kell jojjon par nap mulva tole. Az idegeskedes lehet az ok hogy kesik!
2009. jún. 15. 15:23
 4/37 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod,bízom hogy csak az idegeskedés,mert még korai nekem ez a baba,és ha abortusz kellene attól meg még jobban félek,mert akkor többet lehet nem lehet kisbabám:(
2009. jún. 15. 15:30
 5/37 anonim ***** válasza:
Már bocs, de ha terhes vagy, akkor az a minimum, hogy megtartod, végül is te tehetsz róla, nem a baba. Ez nem véletlen baleset.
2009. jún. 15. 15:43
 6/37 anonim ***** válasza:

Mind kettő lehetséges, de szurkolok hogy ne legyen baba.

Ha mégis mit csinálsz?

2009. jún. 15. 15:43
 7/37 A kérdező kommentje:

Hát megtartani nem nagyon szeretném,mert semmi értelmét nem látom hogy úgy jöjjön a világra hogy senki nem akarta.És tudom hogy ez megvetni való dolog a részemről és igaz hogy ő semmiről nem tehet.

És köszönöm hogy szorítasz hogy ne legyek az

2009. jún. 15. 15:59
 8/37 anonim ***** válasza:
Az a baj, ha három hete voltatok együtt, egy hetet késik, akkor lehet pont a peteérésed napján voltatok együtt. Mikor volt a ciklusod közepe? Hány naposak a ciklusaid? Nekem bátyám nőgyógyász. Szerinte sok mindentől függ épp ki mikor esik teherbe. Ha nem is élvezett el benned, előváladék tuti volt, ami ugyanúgy veszélyes. Ha leírod a pontos dátumokat, megtudom mondani mennyi kb az esélye a terhességnek.
2009. jún. 15. 16:03
 9/37 A kérdező kommentje:

Május 12-én jött meg utoljára ekkor kezdődőt.28-30 naposak a ciklusaim és május 29.-én voltunk együtt

és köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok.

2009. jún. 15. 16:09
 10/37 anonim ***** válasza:
Hát ha 30 napra számolunk, akkor lehet esély...mert egy petesejt 24 óráig életképes. Ez nem biztos, de a tudomány ma így tartja. Javaslom nézd meg most pár napig minden reggel a hődet, ha 37 körül van, az gyanus. (Persze korábbi adatokra is szükség lenne, de most ebből is lehet valamennyire következtetni) Feszül a melled? Ez az egyik legbiztosabb jele a terhességnek. A nők 90%-nál jelentkezik. Ilyenkor már a mellbimbó körül általában fájdalmas és szúrós érzés észlelhető. Nem volt egy max két csepp vérzés amikorra vártad? Illetve, keményebb a hasad alja?
2009. jún. 15. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!