Terhes lehetek? Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában, ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik? Vagy terhes vagyok?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hete voltam együtt az illetővel,nem védekeztünk,és nem tudja hogy bennem ment e el vagy sikerült neki időben kihúzni:(már 1 hete késik,van valamilyen sárgás folyásom:S(ami általában mindig szokott lenni, mielőtt megjön) tesztet már 2 csináltam mind a kettő negatív lett.Suliba járok még és most van a vizsgaidőszakom sokat stresszelek miatta mostanában,ez is lehet az oka annak hogy ennyit már késik?vagy terhes vagyok?2009. jún. 15. 14:56
1/37 anonim válasza:
Akár terhes is lehetsz. Lényegében tök mindegy, hogy kihúzta-e időben vagy nem, mert már az előváladékban is lehetnek spermiumok.
Várj egy pár napot, és csinálj megint tesztet.
De valahogy nem tudom felfogni, hogy miért nem lehet védekezni????
2/37 A kérdező kommentje:
Hát bízom benne hogy nem vagyok az!hát igen ez hülye húzás volt tőlünk és felelőtlen,de nagyon:(és jó várok még pár napot bár most ez miatt még idegesebb vagyok:(
2009. jún. 15. 15:03
3/37 anonim válasza:
En is jartam igy, bar en babat akartam, de hiaba kesett tobb hetet a teszt negativ volt. Dokihoz mentem hogy nezze o meg hogy terhes vagyok-e vagy sem, megvizsgalt es nem erzett semmit. E vitamint irt fel(veny nelkul kaphato) es ebbol napi egy darabot kellett szednem, ettol meg is jott harmadnapra. Ha terhes lennel sem artana az E vitamin. De ha nem vagy terhes akkor meg kell jojjon par nap mulva tole. Az idegeskedes lehet az ok hogy kesik!
4/37 A kérdező kommentje:
köszönöm válaszod,bízom hogy csak az idegeskedés,mert még korai nekem ez a baba,és ha abortusz kellene attól meg még jobban félek,mert akkor többet lehet nem lehet kisbabám:(
2009. jún. 15. 15:30
5/37 anonim válasza:
Már bocs, de ha terhes vagy, akkor az a minimum, hogy megtartod, végül is te tehetsz róla, nem a baba. Ez nem véletlen baleset.
6/37 anonim válasza:
Mind kettő lehetséges, de szurkolok hogy ne legyen baba.
Ha mégis mit csinálsz?
7/37 A kérdező kommentje:
Hát megtartani nem nagyon szeretném,mert semmi értelmét nem látom hogy úgy jöjjön a világra hogy senki nem akarta.És tudom hogy ez megvetni való dolog a részemről és igaz hogy ő semmiről nem tehet.
És köszönöm hogy szorítasz hogy ne legyek az
2009. jún. 15. 15:59
8/37 anonim válasza:
Az a baj, ha három hete voltatok együtt, egy hetet késik, akkor lehet pont a peteérésed napján voltatok együtt. Mikor volt a ciklusod közepe? Hány naposak a ciklusaid? Nekem bátyám nőgyógyász. Szerinte sok mindentől függ épp ki mikor esik teherbe. Ha nem is élvezett el benned, előváladék tuti volt, ami ugyanúgy veszélyes. Ha leírod a pontos dátumokat, megtudom mondani mennyi kb az esélye a terhességnek.
9/37 A kérdező kommentje:
Május 12-én jött meg utoljára ekkor kezdődőt.28-30 naposak a ciklusaim és május 29.-én voltunk együtt
és köszönöm hogy ilyen segítőkészek vagytok.
2009. jún. 15. 16:09
10/37 anonim válasza:
Hát ha 30 napra számolunk, akkor lehet esély...mert egy petesejt 24 óráig életképes. Ez nem biztos, de a tudomány ma így tartja. Javaslom nézd meg most pár napig minden reggel a hődet, ha 37 körül van, az gyanus. (Persze korábbi adatokra is szükség lenne, de most ebből is lehet valamennyire következtetni) Feszül a melled? Ez az egyik legbiztosabb jele a terhességnek. A nők 90%-nál jelentkezik. Ilyenkor már a mellbimbó körül általában fájdalmas és szúrós érzés észlelhető. Nem volt egy max két csepp vérzés amikorra vártad? Illetve, keményebb a hasad alja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!