Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kinek hány napig szokott +...

Kinek hány napig szokott + lenni az Lh tesztje?

Figyelt kérdés
Nekem 4. napja +. Lehet a clostytól?

2012. márc. 29. 13:45
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet. Lehet, hogy több tüsződ érett és egymás utáni napokon repedtek meg.
2012. márc. 29. 13:49
 2/13 anonim ***** válasza:

nekem 2 napig volt utána már halványodott a 2.csík.

Egyértelműen 4napja pozi?Tudod csak akkor számít annak,ha a 2.csík erősebb színű és vastagabb is a kontroll csíknál.

2012. márc. 29. 14:33
 3/13 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok,ja és én is clostyl-t szedtem.
2012. márc. 29. 14:34
 4/13 A kérdező kommentje:
Négy napja rendesen, erősen +. Előtte 2 napig már halványan + volt, de azt hallottam, hogy csak az erős + számít. de most jut eszembe hogy nagyon furcsán menstruáltam ebben a ciklusban, ugyhogy lehet ez is bekever. [link]
2012. márc. 29. 14:43
 5/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon alacsony az alaphőd.....De ez csak az én véleményem..Nincs pajzsmirigyproblémád véletlen?
2012. márc. 29. 18:20
 6/13 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen alacsony az alaphőm, nincs pajzsmirigyproblémám.

Több napig azért is lehet pozitív az lh teszt ha nem tud megrepedni a tüsző. Nekem a dokim a closty mellé írt ki repesztő szurit, hogy biztos repedjen én ne alakuljon cisztává. Uh-val nézték melyik napon lett megfelelő méretű, nekem az első closztis ciklusban a 13. a másodikban a 12. napon kaptam a szurit, ami 40 óra múlva hatott, a második clostys ciklusban sikerült a baba. Drukk!

2012. márc. 29. 19:57
 7/13 A kérdező kommentje:
Nem nincs pajzsmirigy problémám, nekem mindig ennyi szokott lenni a hőm. Ebben a ciklusban használok először Lh tesztet rendesen. Amúgy még ma is rendesen bivalyerős két csikosom van. Én nem értem!
2012. márc. 30. 16:01
 8/13 A kérdező kommentje:
Ma is rendesen erős 2 csíkos. Én már tényleg semmit nem értek!
2012. márc. 31. 16:23
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem szintén elég sok napon keresztül volt erős pozitív, én örültem nagyon hogy van peteérésem, aztán egy nagy frászt volt, kiderült hogy Pco miatt állandóan magas az LH szintem. Én Merckformint kaptam. Ez nem jelenti azt hogy neked is az lenne, de nekem ez volt az oka! Az alaphőd nem alacsony, teljesen normális, ha 35 és 35,8 között lenne , akkor lenne alacsony.

2012. márc. 31. 21:28
 10/13 A kérdező kommentje:
Nekem 1 hónapja nézték, de nem vagyok PCO-s. Elméletileg eddig nálam csak azt találták, hogy az Lh-m kevesebb mint kellene, na erre kaptam a clostyt amit már 5. hónapja szedek.
2012. ápr. 1. 10:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!