Mit éreztek peteéréskor? A mensi első napjától számítva hanyadik napon szokott lenni nektek? Hány naposak a ciklusaitok?
Figyelt kérdés
2012. márc. 23. 11:53
1/5 anonim válasza:
28 napos a ciklusom,a 14-15 napon görcsöl a hasam,néha szúr olyat,mintha kést döfnének bele, tojásfehérje szerű nyákom szokott lenni! Plusz csinálom az ovu tesztet a 12 naptól.
2/5 anonim válasza:
30 napos ciklusaim vannak, kb. a 16 nap környékén van alhasi fájdalmam, de nagyon erős. Néha még felkelni sem bírok.
3/5 anonim válasza:
29-30 naposak a ciklusaim és nagyjából a 15. nap környékén szokott lenni az ovulációm, persze pár nap eltérés előfordulhat. Én ezt érzem: szurkálás, bőséges fehér folyás vagy toj.fehérjeszerű nyúlós, szétszakadás érzés, mintha lenne valami az alhasamba, nehezebbnek érzem, feszít, mindig előtte jelentkezik pár pattanás...stb.
4/5 anonim válasza:
A folyásból teljesen egyértelmű. 3-4 napon át tart tojásfehérje szerű bővebb folyás. Ennek 3.-4.napján van pé. Ált. a 12. napon, de előfordult már a 8. napon is, és volt hogy elmaradt. Ez az egy tünet is tök elég hogy pontosan tudjam, hogy zajlik a ciklusom. A többi tünet hol van, hol nincs. Ez tuti. Érdekes módon a pé ideje alig befolyásolja a ciklus hosszát, ami 28-30 napos nálam.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nekem általában 25-26 naposak a ciklusaim,de pl a múlt hónapban 28 napra jött meg. Tegnap és ma hol a jobb,hol a bal oldalon fáj,és fehér folyásom is van. Ma vagyok a 10. napon.És arra gondolok,hogy talán nálam ez lehet a peteérés. Ma reggelre a hőm is felugrott 2 tizedet.
2012. márc. 23. 14:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!