Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van még esélyem ebben a...

Van még esélyem ebben a ciklusban a babára?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a ciklus 37. napján, tegnapi Lily negatív.

Előző ciklusomban 45 napra jött meg, de akkor szüneteltettem a cickafark+palástfű teák ivását. (1 éve, amikor elkezdtem inni a teákat, akkor a 45 napos ciklusból már az első teaivásos hónapban 33 napos ciklust "csinált", és megmaradtam 29-35 napos tartományban.)

Tehát abból indulok ki a fenti tapasztalat alapján, hogy az ismételten elkezdett intenzív teaivás esetén már meg kellett volna jönnie. Ja, és méhpempőt is szedtem.

Folyásom semmi egy jó ideje, bár annyira erős tojásfehérjés nyákot sem tapasztaltam, de az egyesek szerint nem is mindenkinél van. Ha mensi jönne, már kellene valamilyen váladéknak lennie, nem?

A hőmérsékletemet nem mérem, nem akarom még jobban stresszelni magam, de mikor néha-néha megnézem, délutánra 37°C körül van. És kicsit mintha feszültebb lenne a cicim, de lehet, hogy csak bemagyarázom már...

Tudom, hogy az idő eldönti, hogy lehet-e még ebből baba, és várnom kell, de hátha vannak saját tapasztalataitok, amit szívesen vennék, ha megosztanátok velem. Reménykedhetek még?

2009. jún. 15. 11:43
 1/2 anonim ***** válasza:
azt tudnod kell h esély mindíg van de pl ebben a hónapban mensi előtt nekem sem volt semmi folyásom pedig barnázgatni szoktam ma jött meg és két hónapja iszom a teákat szóval szerintem nem rossz ötlet és kezdek helyre állni nem szabad szünataltatni a teát mert annak is huzamosabb idő kell h hasson ha nem jön meg akkor érdemes lenn egy másik tesztet kipróbálni én a lilyről sok rosszat hallottam
2009. jún. 15. 12:47
 2/2 A kérdező kommentje:

Ez kicsit megnyugtatott. Tudom, hogy esély mindig van, egészen, míg meg nem jön...

A teát kb. 3/4 éve iszom folyamatosan, ez az egy ciklus maradt csak ki. Azt hittem, hogy ez a kis szünet még jó is lesz pihentetésképpen, mert "intenzívebben" hatnak majd. Na, majd meglátjuk....

Nagyon várjuk a babát, és ilyenkor mindenbe kapaszkodik az ember, csak valami biztató legyen... Lily-t még nem használtam. Fél éve már volt 2 db pozitív tesztem (Medilab, Clearblue), ezek rögtön kimutatták a 36. napon, viszont megjött utána...:-(

Más vélemények, akiknek hasonló tapasztalatai vannak a teával, Lilyvel kapcsolatosan...???

2009. jún. 15. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!