A magas,37,1-es hő akkor is fenn áll, ha csak késik a mestruáció, vagy csak akkor ha baba van?
Sokan mennek 5 hetesen, tehát a mensi elmaradása után 1 héttel, és már van petezsák! Én később mentem, de ettől még látszódhat előbb!
Ja, és a mensi előtt 1 héttel voltam rákszűrésen, ahol szóltam, hogy babát szeretnénk, és tettünk is érte:-)), a dokim már akkor mondta, hogy nincs vérzésre utaló jel, lehet, hogy terhes vagyok.
Jó dokik dolgoznak, egyre jobb gépekkel!
Nagyon szorítok! Holnap ez alá a kérdés alá írsz nekem, hogy mi volt? Jó lenne tudni, mi van veled, addig is drukkok!!!!
Igen, mindenképp írok holnap! Köszi, rámfér a szorítás! :))
Annyira vegyes érzésekkel megyek... Nem tudom mit is várhatok tőle. Egyik percben elképzelem, ahogy látom a bébit a monitoron, aztán meg lejátszom magamban a lehangoló hírt, hogy csak a hormonjaim gabalyodtak meg és nincs baba. Szóval kész vagyok...
De majd akkor írok, mi volt! Ma nagyon szúr a hasam, erősebben mint szokott. Remélem nem mensi. Habár az nem lehet, legalábbis remélem, mert a hőm ugye magas. Ráadásul csak úgy tudok kényelesen ülni, ha kigombolom a nadrágom. Megjegyzem ezt mind a munkahelyemen! :))
A puffadás is jó jel:-))
Holnap este keresni fogom a kommentet!
Szia!
Most néztem a kérdésemet és azt meg bele sem írtam, hogy múlt hét pénteken pozitív volt a tesztem!
Hát nagyon szomorú vagyok! A lényeg, hogy volt baba, de már nincs baba. Valószínűleg nem tapadt meg rendesen... ;(( Ráadásul most valami hormongyógyszert kell szednem, hogy legyen vérzésem, mert az sem akar megjönni! Van egy amit be kell szednem és akkor lesz vérzésem, a másikat meg utána. Azt mondta a doki, hogy aztán lehet próbálkozni újból...
Köszi, annyira aranyos vagy hogy gondoltál rám!!! Hát erre a verzióra sajnos nem voltam felkészülve, de remélem hamarosan minden rendben lesz! :) Boldog babavárást Neked! :)
Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!