Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 napja késik, és most nem is...

3 napja késik, és most nem is barnáztam (máskor már napokkal a mensi előtt szoktam). Hőm magas, tesztem -. Most akkor mit csináljak?

Figyelt kérdés
2009. nov. 1. 11:35
 1/4 anonim ***** válasza:

szia nekem is ez a harmadik nap. bár barnám nem szokott lenni, max 1-2 órával a vérzés előtt, de ami most furi volt, hogy sűrű nyúlékony nyákom volt a reggel. a cicimnél is csak a bimbóm fáj és az is csak akkor kezdett el, amikor meg kellett volna jönnie, pedig előtte egy héttel szoktam érezni. megjön érzés van, és semmi más.

Te miket érzel?

én még nem mertem tesztelni, mert volt már h egy hetet késett és úgy jött meg, közben 5 tesztet elpazaroltam és mindig sírtam utána. próbálok úgy lenni, hogy biztos meg fog jönni és hátha pozitívan csalódok.

Te mit szeretnél egyébként?

sok szerencsét

2009. nov. 1. 13:51
 2/4 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretnénk babát két éve.

Semmit nem érzek. Máskor már a 25-ik nap körül barnázgatok, és 29 napra szinte mindig megjött. Most nem barnázok, nem fáj a mellem, nincs majdmegjön érzés a hasamban. Ami furcsa, hogy mindig aludnék, de ez azért is lehet, mert meg vagyok fázva.

Szorítok neked! Úgy döntöttem, legközelebb pénteken tesztelek, de nagyon félek, hogy addig megjön.

2009. nov. 1. 14:44
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem 4 napja késik,és én is pénteken akarok tesztelni,ha addig nem jön meg.Majd írj,írok én is:)
2009. nov. 1. 23:11
 4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem ma megjön, már erősebben barnázok:(((
2009. nov. 2. 09:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!