Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Baj van belül vagy terhes...

Baj van belül vagy terhes vagyok? Remélem a második!

Figyelt kérdés

Esélyes a terhesség?

Pénteken múlt el a menstruációm, nagyon görcsöltem, és darabos volt, valamint sok...VISZONT...már jó pár napja még a menstruációm alatt is, elkezdett szurkálni és fájdogálni az alhasam. Rettentően fáradékony vagyok, és evés előtt és után nagyon hányingerem van. Szédelgek...múltkor úgy megszédültem hogy le kellett ülnöm. Pár napja palacsintát sütöttem és csak az elsőt kóstoltam meg, hogy jó lett e a tésztája, és utána olyan szinten hányingerem volt hogy alig bírtam megmaradni a konyhába. Folyamatosan ragadna le a szemem, lehet hogy ez csak a munkám miatt van, de ennyire sosem voltam fáradt. Lehet terhesség?? Gondolkozok rajta hogy holnap el kellene menni dokihoz, de mivel menstruáltam ezért nem tartom valószínűnek a terhességet, de az alhasam olyan furcsán fájdogál...FURA. Még mielőtt elmennék dokihoz, ki szeretném kérni a véleményeteket, valakivel ez előfordult már??? 22N

2012. márc. 27. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
szia.hát nem tudom rendessen megvolt? ha gondolod olvasd át ezt : http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb.. attol függetlenül hogy megvolt attol még lehetsz babás :) egyik ismerösömmel épp most történt ez és neki is ugyan ugy meg volt stb..
2012. márc. 27. 18:59
 2/10 anonim ***** válasza:
első vagyok de az is lehet hogy valami betegség esetleg a vérnyomásoddal van baj vagy valami....
2012. márc. 27. 19:01
 3/10 A kérdező kommentje:
Szia. Ugyan úgy megvolt a menstruációm mint szokott csak darabos volt, ami nem szokott lenni. Remélem baba lesz, de nem élem bele magam, orvoshoz meg nem tudom hogy elmenjek-e még, lehet hogy inkább a teszt mellett döntök első körben. Ha negatív akkor irány doki mert akkor fertőzés:S:S
2012. márc. 27. 19:02
 4/10 A kérdező kommentje:
A vérnyomásommal baj sosem volt szerencsére. Nem tudom, eléggé félek nehogy fertőzés vagy gyulladás legyen...
2012. márc. 27. 19:03
 5/10 anonim ***** válasza:
Lehetett baba is, de az is elképzelhető, hogy el is ment azért volt nagyon darabos a vérzésed. Mivel ettől függetlenül a HCG még benne marad a szervezetben így a tünetek is lehetnek. De ne nekem legyen igazam. Mindenképp keress fel egy dokit, ne tesztelj.
2012. márc. 27. 19:07
 6/10 A kérdező kommentje:
Rendben! Legközelebb jövőhét kedden rendel az orvosom, ugyanis mikor ma felhívtam hogy mennék hozzá, közölte hogy nem rendel a héten mivel elment üdülni, de mondta hogy van helyettese és hozzá beír engem de mondtam neki hogy én csak hozzá akarok menni, ezért jövőhét kedd marad. Majd kiderül addig hogy mi lesz, eléggé félek.
2012. márc. 27. 19:12
 7/10 anonim ***** válasza:
Es mi lett? Miert emelted ki a kerdest? Baba vagy fertozes?
2012. ápr. 10. 14:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Ahhoz képest hogy erősen menstruáltam és végig 7 napig, plusz görcsöltem nagyon, egy nagyon megszületni vágyó kis ember itt van a pocakomban...:)
2012. ápr. 10. 14:09
 9/10 anonim válasza:
Happy End :)
2012. ápr. 10. 14:21
 10/10 eszter888 ***** válasza:
Szia Gratulálok a babához:)
2012. ápr. 10. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!