Akinek az első szülése hosszadalmas volt (mint nekem 21 óra) annak a második is sokáig tartott vagy ugyanúgy kezdődött? Nekem semmi tágulás magzatvíz elfolyt (Remélem a második gyorsabb és könnyebb lesz!
Nekem az első elég hosszú volt. Délután fél 2-kor mentünk be a kórházba 5 perces fájásokkal, és éjfél előtt lett meg a baba. Akkor azt mondtam soha többet:) 3 hete szültem a másodikat, vele sokkal gyorsabban ment minden, viszont jobban is fájt, de megérte, tündéri kisfiú:) Vasárnap reggeltől itthon vajúdtam, 35-40 perces fájásokkal. Estére kezdtek jó erős fájások lenni, de nem rendszereződtek. 10-kor már nagyon fájt és be is állt 10 percesre. 11-kor értünk be a kórházba, 1-kor burkot repesztett a dokim, 2:25-kor megszületett a kisfiam:)
Könnyű szülést!
Szia!
Mintha én írtam volna!
A második 20 perc alatt,3 fájással született meg.Mire beparáztam volna,már ott szuszogott.Sőt a harmadik is könnyű volt,pedig óriás baba lett és ott nem is vágtak.
Szia! Első 29 óra alatt. Fájásokkal indult.
A második kb. 6 óra alatt, elfolyt a magzatvíz, úgy indult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!