A multkor pár napot késett és mikor megjött egy hatalmas alvadt vérdarab volt . vetélés lehetett?
Figyelt kérdés
na szoval régebben történt hogy késett pár napot,és amikor elkezdtem vérezni akkor iszonyatosan begörcsöltem és egy alvadt vérdarab jött ki és utánna apro kicsi.Soha nemvolt ilyen még velem. baba lehetett?
de mikor kijött olyan nagy volt mint a hüvelykujjam. és utánna olyan volt mint a menzi 6 napog tartott.
2008. ápr. 14. 21:33
1/2 anonim válasza:
Nem kell feltétlen erre gondolni,de lehetett az is.Ezt így utólag már nem lehet megmondani,azt mondják,h ilyenkor még pár napig pozítív a teszt utána mert nem ürül ki egyből a hcg.Egyébként alvadt vérdarab sima mensinél is lehet.
2/2 anonim válasza:
Szia!Nekem sajnos volt egy vetélésem.Az első menzesz kimaradt majd a másiknak mikkor megkellet jönni meg is jött,pár óra elteltével olyan erős vérzésem lett hogy korházba kellet bemennem.Amugy nagyon-nagy görcseim voltak,és a vérzés 9-11 napig tartott akkor.Szerintem lehet nálad csak egy felfázás volt,mert ilyen velem is előfordul hogy 4 napot késik aztán jó nagy vérdarabok távoznak.Nemkell mindjárt rosszra gondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!