Tanácstalan vagyok. Aki tud segítsenTi jártatok már így ovu teszttel? .
Figyelt kérdés
A menstruációm 4.napján tartok.Ma reggel postán érkezett az ovutesztem,életemben most csináltam először.Gondoltam kipróbálom milyen.(nem lesz rajta szellemcsík meg semmi)Fel voltam készülve,hogy csak egy vonalat fogok látni.És kettő lett.Az egyiken reggeli első vizeletből lett kettő,délután 5-re a következőn erősödött a második csík.Hogy van ez?Menzesz alatt is mutatható ki LH?2012. márc. 26. 19:24
21/27 anonim válasza:
hát nem tudom miért lehet még mindig pozitiv az lh.holnap is csinálj eggyet ha még mindig pozi akkor valaminek lennie kell!nem mondjuk elég halvány az ovuteszted is tehát még nem kizárt hogy babás vagy..mindegy majd meglátjuk mi lesz :)dehát az ovu teszt nem mutathat menzi alatt LHt !!!nem tudom mi lehet :)
22/27 A kérdező kommentje:
Nem szoktam igazán ezzel foglakozni,de komolyan utánanéztem még a Jónásnaptárnak is..:D:D19-én volt Jónás-napom,és akkor pont voltunk együtt a férjemmel..:DSoha nem gondoltam,hogy tesztelgetni fogok itt jobbra-balra,de nem hiszem hogy van olyan nő,akit ez nem zavarna be,vagy nem ültetne bogarat a fülébe a pozitív LH menzesz alatt..:D:D:D
2012. márc. 27. 12:00
25/27 A kérdező kommentje:
Köszi hogy érdeklődsz,igen még mindig pozitív..:D:DMegáll az eszem..:DDe a hcg az negatívnak látszik még mindig..:DTesztelek éjjel nappal,délelőtt délután..:D:D:D
2012. márc. 28. 10:08
26/27 anonim válasza:
okés de irjad ám meg hogy mi van :)most nagyon kiványcsi vagyok..szoritok neked :)
27/27 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó azóta kinn van a következő kérdésem..:)Úgy kezdődik,hogy korábban már tettem fel.........:):):)
2012. márc. 29. 11:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!