Tanácstalan vagyok. Aki tud segítsenTi jártatok már így ovu teszttel? .
Figyelt kérdés
A menstruációm 4.napján tartok.Ma reggel postán érkezett az ovutesztem,életemben most csináltam először.Gondoltam kipróbálom milyen.(nem lesz rajta szellemcsík meg semmi)Fel voltam készülve,hogy csak egy vonalat fogok látni.És kettő lett.Az egyiken reggeli első vizeletből lett kettő,délután 5-re a következőn erősödött a második csík.Hogy van ez?Menzesz alatt is mutatható ki LH?2012. márc. 26. 19:24
11/27 A kérdező kommentje:
Reggel ha lesz türelmed kukkants be...felrakom mindet..;)
2012. márc. 26. 21:11
12/27 anonim válasza:
oké rendben reggel az lesz az elsö dolgom hogy rád nézek hogy mi a helyzet..szoritok nagyon :) Hát ha 2 nappl késöbb jött akkor lehetséges de az is lehet hogy az ovu tesztel volt a gond vagy hát kitudja..Megy a drukk :)
14/27 A kérdező kommentje:
2012. márc. 27. 08:00
16/27 anonim válasza:
szia.már itt is vagyok.nos ez melyik teszt:?
17/27 anonim válasza:
én ugylátom ez megint pozitiv lh teszt a hcg meg ha az ami mellete van az nega..nem baj holnap reggel még egy lh teszt aztán majd meglátjuk :) milyen tesztel csináltad és milyen érzékenységuvel:?
19/27 A kérdező kommentje:
Az ovutesztek zöldek,azok 20-asok a kék hcg pedig 10-es..:)
2012. márc. 27. 11:30
20/27 A kérdező kommentje:
Jah..és Onestep-pek..:)
2012. márc. 27. 11:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!