Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Megnéznétek a görbém? Jó lehet?

Megnéznétek a görbém? Jó lehet?

Figyelt kérdés

A hőm valahogy nem akar 36,7 fölé menni, az elmúlt hónapokban pedig volt 36,9-37,0 is a PÉ után. Jó lehet attól?

[link]

2012. márc. 26. 09:39
 1/7 anonim ***** válasza:

SZia!

Ciklusod 12-13. napja között nem történt valami "rendellenes"? Nem volt esti buli szombaton? Ittál alkoholt? Vagy rosszul voltál fejfájással, ilyesmi?

Mert a jelen értékelés szerint nem volt peteérés, De igazából az az egy érték "lóg ki", és ha annak megtalálod az okát, akkor rendben meglehetett az ovu kb. a jelölt helyen. (Azért kb, mert nem mértél egy fontos napon hőt, így semmi sem 100%)

Amúgy látom, gyógyszert is szedsz, nem tudom, az nincs-e hatással a hődre, mert lehet...

2012. márc. 26. 10:06
 2/7 A kérdező kommentje:
De igen! Azon a napon volt egy "buli", ráadásul rám nem jellemző módon, kicsit el is csúsztam, másnap borzasztóan rosszul voltam (macska-jaj). Akkor szerinted nem is volt peteérésem?
2012. márc. 26. 10:16
 3/7 A kérdező kommentje:
Jaj nem! rosszul írtam! A buli akkor volt, amikorra behúzta az ovum. Azért nem mértem másnap a hőmet, mert nem aludtam szinte semmit. :S
2012. márc. 26. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem, én a 12-13 ciklusnapra kérdeztem rá, vagyis 17-e szombatra, és annak az éjszkájára.
2012. márc. 26. 10:42
 5/7 A kérdező kommentje:
Akkor nem volt semmi, már 10-kor ágyban voltam és jól kialudtam magam.
2012. márc. 26. 10:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Ja, csak most látom, hogy jó későn mérted a hődet aznap. És általában nagyon eltérőek az időpontok, maximum egy fél órás eltérést lehetne megengedni. Szóval még az is lehet, hogy ettől ugrott meg aznap.

Nagyon sok a bizonytalansági tényező Nálad, így ezt a ciklust nehéz kielemezni megnyugtatóan.

Viszont mindennek ellenére könnyen lehet, hogy megvolt az ovu (nagyjából ott, ahova a gép is húzta), előtte egy aktus, így lehetséges bármi. Ki kell váni a végét....

2012. márc. 26. 10:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszod. Bevallom, ez az első ilyen "trehány" görbém. Próbálkozunk már 8 hónapja és ebben a hónapban úgy döntöttem, nem görcsölök a baby projectre, nem szedek semmilyen bogyót, csak élvezem az életet és azt, hogy vége a depis télnek. Ez az oka, hogy kissé össze-vissza mértem a hőmet. :( Abban bíztam, hogy azért mutat némi képet. Mindenesetre valamiért úgy gondolom, hogy megvolt az ovum, mert abban az időpontban elég komoly ovulációs fájdalmaim voltak.
2012. márc. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!