24 napos ciklus nem túl rövid ahhoz, hogy beágyazódásra is jusson idő? Pláne ha a peteérés a 12-14. napokon van?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 14. 17:35
1/5 anonim válasza:
Szia!
Bocsi,de nem értem a kérdésed.
Ha van pé,és teherbe is esel,akkor már nem számít milyen hosszú volt a ciklusod.De 24-32 nap között normálisnak mondható.A beágyazódás pedig a mensi első napjától számolva a 4-ik héten fejeződik be.Utánna,5 hét körül már láthat az uh petezsákot,6-ik héttől már szívhangot is.
Sok sikert a babóhoz,üdv
2/5 anonim válasza:
De számít, hogy milyen hosszú a ciklusod. Attól, hogy van peteérésed, még nem tuti, hogy teherbe is esel. Mert, ha pl. túl rövid a pé utáni idő (lutális fázis), akkor nem termel a szervezeted elég ösztogént azt hiszem, pedig az kell, hogy beáyazódni tudjon...stb. De pontosabbat találsz a babatervezők.otthona oldalon. Az jó.
3/5 A kérdező kommentje:
én úgy tudom, hogy miután megtermékenyült a petesejt és elér a méhbe, még jó pár napot ott "lebeg". és ha előbb jön a menzi, mint hogy a sejt beágyazódna, akkor pápá
2008. ápr. 14. 21:40
4/5 anonim válasza:
sajna az a gond a 24 napos ciklussal hogy nincs peteérés. nekem ezt 2 doki mondta hogy 25- 35 napon belüli ciklus esetén van peteérés.
5/5 A kérdező kommentje:
ezt azért nem hiszem, hogy minden esetben így van, mert egy barátnőmnek mindig 24 napos a ciklusa és van egy fél éves kisfia (ezt azután tudtam meg, hogy kiírtam a kérdést)
nekem csak ritkán ilyen rövid. általában 25-26 napos.
2008. ápr. 15. 18:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!