Volt már olyan, hogy az első gyermeketek pikk pakk össze jött a második meg nagyon nehezen?
ugyanigy vagyok én is
miota nem jön össze??
Igen nálam ez volt. Épp most írtam le egy másik kérdésnél, de leírom újra.
Az első 3 hónap alatt sikerült, a második több mint 2 év alatt, és 3 különböző orvos kezelt/műtött mire összejött.
Mivel műtöttek?
12hónapos a babám, és gondoltuk kicsi legyen a korkülönbség, ezért 3hónapja, ez sok idő ahhoz képest, hogy az első meg szinte azonnal megfogant. Nézem az ovumat, pont mindig akkor vagyunk együtt amikor kell és mégse sikerül.
Arra gondolok hogy mivel császárral szültem, lehet hogy elrontottak valamit...
Ja, egyébként ez a 3 hónap ez semmi! Erre aztán nem mondhatod, hogy "sehogy se akar"...........................................azért nem az az általános, hogy első hónapban összejön. EGy átlagos, egészséges fiatal pár esélye a sikeres fogantatásra is csak 33% akkor is, ha jó időben vannak együtt.
Felesleges kétségbe esni ilyen kevés próbálkozástól.
Másrészt meg, ismerősöm is kis korkülönbséget akart, ő is kibukott, hogy nem jött össze azonnal a második gyerek is, aztán 3. hónapban összejött.
Nem értem, hogy most mit vagy úgy oda?
Neked már összejött az első, ráadásul gyorsan. És még csak 3 hónapja próbálkoztok a másodikkal!!
Mit szóljon az, akinek az első se sikerül több évig???
A kérdező nincs tisztában a biológiával.
EZ nem úgy működik, hogy ahol az első baba összejön azonnal, ott a második is, mert ez nem törvényszerű.
Az orvosok napjainkban is azt kutatják, hogy mitől függ hogy kinél mennyi idő a teherbeesés, ha a pár egészséges és jókor van együtt. Még ők sem tudják az okát, hogy miért van, ezt csak a természet tudja.
A három hónap meg tényleg lóf@sz. Már bocsánat :)
Fordított szitut ismerek: barátomék több évig vártak az első babára, a második meg már szoptatás alatt, első menstruáció előtt összejött. 3 hónap tényleg nem sok idő...
(Nem biztos, de úgy tudom, császár után ritkán kialakulhat összenövés akkor is, ha nem rontottak el semmit.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!