Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek okkal történik...

Szerintetek okkal történik minden?

Figyelt kérdés

minden okkal történik?

Okkal történik hogy fogamzásgátló melett megmarad egy gyönyörü baba, és okkal hogy még mindig nem jön össze a második baba?

tök egészséges anya és apa adott akkor mennyi idö mire a kisangyal eljön hozzánk ujra?

2012. márc. 25. 12:39
 1/9 anonim ***** válasza:

Jó kérdés! :D

Nálunk így történt: Eldöntöttük, hogy jöhet a baba lassan, így abbahagytam a gyógyszert, azzal hogy addig vigyázunk, amíg kiürül a szervezetemből. Arra számítottunk, hogy lesz azért pár hónap, mire összejön. Ehhez képest eltelt 1 hónap, beszéltem a dokimmal, mondta, hogy nem kell várni, ezek már alacsony hormontartalmúak, stb....

Megbeszéltük, hogy akkor hajrá! jöjjön a csöppség: ELSŐ szeretkezéskor megfogant a lányunk.

Kistesó: eldöntöttük, hogy jöjjön, legyen kicsi a korkülönbség. Nekiálltunk, 4 hónap alatt nem jött össze, és akkor elveszítettük a férjemet: meghalt - 28 éves volt.... :((

Határozottan azt gondolom, hogy oka volt, hogy nem jött össze a kistesó. Így is épp elég nehéz 1 gyerekkel...

De a mi lenne, ha? MI lett volna, ha? kérdésekbe bele sem akarok menni.

2012. márc. 25. 12:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Persze. Majd érkezik, ha itt lesz az ideje. Általában az szokott a baj lenni, hogy egészséges mindkét szülő, de nem szabadon szeretik egymást, élik az életet és várják a babát, hanem dolgoznak rajta. Az erőltetett dolgok pedig ritkán sikerülnek.
2012. márc. 25. 12:44
 3/9 anonim ***** válasza:
első válaszoló nagyon durva az eseted,baleset által veszítetted el a párod?Nálunk meg több mint 1 éve várjuk a babát elsőt de nem jött össze,de a kapcsolatunk is rossz mostanában,valószínű hogy véget is ér:(((((
2012. márc. 25. 13:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Nekem az első babám a harmadik hónapban összejött minden gond nélkül. A második több mint 2 év alatt, de az utolsó egy évben orvostól orvosig jártam, és ha nem műtenek meg a mai napig nem lenne második gyermekem! Pedig az elsőnél még én is egészséges voltam.

Az, hogy akkor te is az voltál nem jelenti azt, hogy most is az vagy. Ha egy évig nem jön a kistesó forduljatok orvoshoz.

2012. márc. 25. 13:41
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel műtöttek?

13:41es

2012. márc. 25. 13:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Hát ja, elég durva. Nem baleset volt, hanem hirtelen szívhalál.

2012. márc. 25. 13:59
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnálom első válszoló, nem is tudom én hogy élném ezt túl!

Mi is próbálkozunk a másodikkal, szerettük volna 3 éven belül, de nem jött össze, sajnos nem tudok vissza menni dolgozni, a gyerek csak délig lehet bölcsiben, nem alszik el ott, a gondozó nők meg nem törik magukat, azt mondák délig maradhat, mert zavarja a többieket.

2012. márc. 25. 14:26
 8/9 anonim ***** válasza:

A barátnőmék hosszú évekig szerettek volna babát. 5 beültetése volt. Nem jött össze. Mondták neki, hogy meddő, nem lehet babája. Férjével megromlott a kapcsolat, elváltak. Fél év múlva megismert egy férfit, (akkor már 40 felé járt a barátnőm) és egy hónap múlva terhes lett. Most 4 éves a kisfia.

Szerintem okkal történki minden!

2012. márc. 25. 14:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Első!

Gratulálok a kitartáshoz!28 évesen ez tragédia és teljesen érthetetlen!!

Szerintem is az lehet a titka hogy nem kell rákészülni,majd jön ha jönnie kell:)

Barátnőmnek 8 vetélés után végre megmaradt a baba,már 13 hetes kismama:)

2012. márc. 25. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!