31 múltam. A fiam 3 éves múlt januárban és most kezdtünk el próbálkozni a kistestvér projekttel! :)
Egyenlőre nem iszom és szedek semmit, vagyis vitamint, de semmi extra... A fiam elsőre összejött, jó volna ha most sem kellene sokat várnunk... :) AKkor és most sem mértem a hőmet és nem használok ovu tesztet sem. Ha sokáig nem jön össze, akkor lehet hogy fogok, még egyenlőre nem látom szükségét.
Nagyon örülnék egy kislánynak! :) De persze ha fiú lesz, annak is ugyanúgy fogunk örülni, csak egészséges legyen!!!!!
Gitta
2012. márc. 25. 13:27
12/12 anonim válasza:
Hát én lehet, hogy kilógok a sorból mert már 37 éves vagyok. Van egy gyönyörű 16 hónapos kisfiam aki 2010. dec.1.-én született. Ő a 2 hónapban sikerült, viszont most 4 hónapja próbálkozunk és még semmi. Elkezdtem mérni a hőmet a múlt hónaptól és ovu tesztet ebben a hónapban fogok már mellé használni. Én most kezdtem málnalevél teát inni, amit ovuig kell, ovutól majd a palástfüvet. Elsőnél is ezeket ittam. Remélem beválik. De az is lehet, sőt biztos, hogy eddig nagyon rágörcsöltem, most nem fogok rá gondolni. Lesz ami lesz. Barátnőm 30 éves most, 3 éve vártak egy gyerekre, hogy összejöjjön. Állandóan ezen stresszelt, ráadásul a munkahelye is elég stresszes. Voltak mindenféle kivizsgáláson, mind a ketten rendben vannak. Aztán egyik nap hív, hogy pozitívat tesztelt. Kissé meglepődtem. De azt mondta, hogy lazábbra vette bent a munkahelyét és egyáltalán nem görcsölt rá a dologra. Eszébe sem jutott, hogy na most sikerült vagy sem, és összejött nekik. Ha az ember nem gondol rá akkor szerintem hamarabb összejön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!