Elmondaná valaki hogy hogyan kell figyelembe venni a hőmérsékletet?
A mennyire nem lehet pontos valaszt adni, az egyenenkent valtozo.
Mensi elso napjan elkezded merni, nekem akkor meg magas, 2-3 nap alatt esik le. Nekem 36.4 korul mozog a ciklus elso feleben, ez az alapho. Peteeres elotti napon, vagy peteeres reggelen nekem mindig leesik meg jobban, altalaban ket tizedet, majd kovetkezo reggelen megugrik, magasabb lesz, mint a ciklus elso feleben. Olyan 36.8 korul szokott lenni. Es ez igy is marad ciklus vegeig optimalis esetben. Ha egy-egy nap valamilyen oknal fogva visszaesik, akkor az meg normalis, de ha tartosan leesik peteeres utan, vagy ossze-vissza ugral fel-le, akkor vagy valamilyen gond van a hormonokkal, vagy rosszul mersz.
Mensi elott, vagy mensi reggelen ismet leesik az alaphore, amit ciklus elejen mertel, ha viszont tovabbra is fent marad, illetve nem jon meg a havi, akkor valoszinuleg baba van.
A peteeres elotti leeses nem mindenkinel figyelheto meg, van akinek egybol csak emelkedik.
A harmadik valaszolo vagyok.
Elegge gyanus a dolog.
En tesztelnek a helyedben. Na jo, en turelmetlen fajta vagyok, raadasul a mensim mindig oramu pontossagu, ugyhogy en mar negy nappal ezelott teszteltem volna.
Nekem eddig csak egyszer kesett az elmult tiz evben, amikor terhes lettem a fiammal. :-)
Neked rendszeresek a ciklusaid, vagy maskor is volt mar ilyen?
Mikor merted a hodet? Agyban fekve ebredes utan egybol?
Van-e otthon teszted?
Majd ird meg az eredmenyt, szurkolok!
Lehetnek, de en nem vagyok nagy tunetszakerto. Nekem az a velemenyem, hogy a terhesseg legfobb tunete ilyen korai szakaszban az elmaradt mensi es ezt koveti a sorban a magas ho.
Masra en nem is vagyok hajlando figyelni, ugyanis a babas tunetek majdnem ugyanazok, mint a mensis tunetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!