Hogyan működik az ovuteszt? Mit kell figyelembe venni? Mikor kell együtt lennünk?
Figyelt kérdés
Szombaton fogok először ovu tesztet csinálni, mert elvileg kedden lesz peteérésem.2011. máj. 19. 13:06
1/2 anonim válasza:
Az ovutesztet egy normál 28 napos ciklusnál érdemes már a 8-9. napon elkezdeni. A lényeg,hogy mindig ugyanabban az időben csináld, ha tudod délután és előtte ne nagyon igyál ill. na nagyon pisilj. Ha a két csík ugyanolyan erős, ill. a tesztcsík erősebb, akkor pozitívnak számít. Ami az jelenti,hogy másnap hajnalban fog elvileg megrepedni a tüsződ (ez ugye nem 100%)! Tehát aznap, vagy másnap érdemes együtt lenni!
2/2 anonim válasza:
Nekem van egy leírásom ami szerint 28 napos ciklus esetén 11. naptól lehet kezdeni a tesztelést. Én akkor kezdtem,de aztán két napig nem teszteltem, és 14. napon volt teljesen pozitív. Utána való napon gyengébb, így éppen jókor sikerült tesztelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!