Nem nagyon értek hozzá, hogyha processzort cserélek akkor vele együtt alaplapot is kell? Vagy csak az alaplapnak a proci támogatását kell figyelembe venni?
AMD Athlon II X4 630 2.80Ghz-es proci kb. 25.000 Ft
Gigabyte MA785GMT-USB3 alaplap kb. 20.000 Ft
Én ilyet ajánlanék mivel nekem is ilyen van és elég szépen futnak rajta az újabb játékok és a win7-et is simán bírja(bár az a videókártyádtól is függ).A proci 4 magos, esetleg ha nincs szükséged rá akkor:
AMD Phenom II 550 3.10Ghz AM3 BOX kb. 23.000 Ft (2 magos)
Esetleg ha leírod mennyi a keret akkor olcsóbbat/drággábbat is ajánlhatok.Javítsatok ki ha tudtok jobbat:)
Vegyél új gépet nem érdemes ezt fejleszteni.
Mondj egy keretet és összerakok neked egy gépet :)
Apámmal beszéltem már róla csak ő sem ért hozzá, így azt sem tudom hogy mennyit szán rá -.-
Amúgy Nvidia Geforce 6600-as videókártyám van, nem a legújabb de azzal nem hiszem hogy baj lenne.
A memória: 1024 MB-os meg egy 512 MB-os, ugyanaz a gyártó/márka, és jól összedolgoznak.
Az új gépen gondolkoztam én is de ennyi meglévő jó cuccal ezt már nem szeretném úgymond "leselejtezni".
Majd lesz valahogy...
Thx a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!