Kb.1 hete volt a peteérésem, voltunk is egyutt a párommal. Azóta állando megfog jonni érzésem van, néha olyan eros, hogy járkálok a wc-e, hogy tényleg meg-e jott. Ez normális?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 12:33
21/24 A kérdező kommentje:
Ma csináltam egy tesztet,de negatív lett,de viszont a reggeli hom.37,1 volt.Csutortokon kéne megjonnie,szerintetek korai volt a teszt?
2012. ápr. 2. 12:41
22/24 anonim válasza:
Szerintem igen. Milyen érzékenységűvel teszteltél?
Nekem tegnap kellett volna megjönnie, esett a hőm reggelre, de még mindig a Coverline felett van. Barnázgattam reggelre, ez elmúlt, a hasam fájdogál, de nem menzisen, és még nega volt a tesztem.. :((((
Semmiképp se add fel, amíg nem jön meg, addig van remény!!! Hol van még a csütörtök!!! :)
23/24 A kérdező kommentje:
Igen,de a peteérésem napján voltunk egyutt,azóta már eltelt 12 nap,ami ugy tudom hogy elég a beágyazódáshoz,nem?akkor már ki kellene mutatnia a terhességet.a fiammal már kimutatta a menzi elott 1 héttel.
2012. ápr. 2. 13:32
24/24 anonim válasza:
Több oldalon írják, hogy 7-12. napon is lehet a beágyazódás, és még onnan is kell kb.2 nap, mire kimutatja a tezst a HCG-t..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!