Kb.1 hete volt a peteérésem, voltunk is egyutt a
párommal. Azóta állando megfog jonni érzésem van, néha
olyan eros, hogy járkálok a wc-e, hogy tényleg meg-e
jott. Ez normális?
11/24 A kérdező kommentje:
Lakást akartok venni vagy családi házat?Mert Megyeren lakunk,most koltoztunk be vadiuj lakásba,és itt még azért vannak szabad lakások.Attol fugg,hogy hány szobásat szeretnétek,mert pl.2 szobás van konkrétan a szomszédunkban is.Megvették,megcsinálták és árulják.Ezek olyan lakások voltak,hogy félkészek,vagyis csak a falak.Hol szeretnétek lakni?Hol van az a tuloldal?Hol laktok pontosan?És persze talizhatnánk is,azt majd megbeszélhetjuk priviben is.Ezt az oldalt nem nyitom ki gyakran,de a facebookon megtalálsz ha fent vagy,azt mindennap kinyitom.Mindjárt elkuldom priviben a nevemet,és ha gondolod keress meg.
Kedves Kérdező, én is hasonló cipőben járok.. 5.DPO-n vagyok, nekem is eléggé görcsöl és szurkál a hasam, bár még ez szeritnem korai.. Majd meglátjuk, mi sül ki belőle, minden esetre nagyon bizakodó vagyok :)
Drukkolok neked is! :)
2012. márc. 24. 17:11
Voltam dokinál!! Nem zárja ki a terhességet,de nem lát semmit sem még,azt mondta lehet hogy túl picike még! Mert ami itt van UH gép az nem a legszuperebb! Azt mondta hogy ha nem jön meg akkor várjak pár napot és mennjek vissza! Igenám csak nekem van,mikor össze-vissza jön meg,de most elvileg 29-re nem várom!! az van a papíron,hogy endom 15mm!!! Remélem az jót jelent!! :-))
2012. márc. 26. 15:33
14/24 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!Nekem is ossze-vissza jon meg,van hogy 2í napjára van hogy 33 napjára.soha életemben nem jott meg akár 2 honapon keresztul is ugyanakkor.na mindegy.és neked is voltak ezek a mindjárt megjon érzéseid?és meddig tartott?írj ám,hogy mi van veled.meg-e jott vagy sem,voltál-e dokinál vagy sem.Szurkolok,hogy dokihoz kelljen mennem,de már a baba miatt.
15/24 A kérdező kommentje:
Ma nekiálltam picit barnázgatni,de csak a tisztaságin látom.4-én kellene megjonnie.Szerintetek?
A 4-e még elég messze van, nem lehet, hogy beágyazódás???? :))) Drukkolok nagyon!
2012. márc. 29. 09:10
17/24 A kérdező kommentje:
És ilyenkor ha már ez beágyazódási pecsételés,akkor már biztosabb a terhesség?
Nem akarok hülyeségetí rni, mert nem vagyok orvos. Nekem is volt ilyen, hogy nagyon erős volt a PMS-em és nagyobb darabok is voltak benne. Utánanéztem, és sok helyen írták, hogy életünk során többször elvetélünk életképtelen magzatokat menstruáció során, amelyek egyébként elkezdtek már fejlődni. persze még nagyon apró dolgokról van, szó,nem felismerhető állapotban.Állítólag ilyenkor nagyon fájdalmas tud lenni.
Nem tudom hogy ez igaz-e mindenesetre többször hallottam már. Ha valaki tud erről többet esetleg felvilágosíthat, hogy igaz-e.
2012. márc. 29. 21:44
Szia! Én vagyok a 15:33-as meg a túloldalon lakó!! :)) Még mindig nem jött meg a teszt sem mutat semmit sem!!!! Tegnap óta nagyon olyan érzésem van,hogy megjött és megyek a wc-re,de semmi!! Ha holnap nem jön meg reggelig,akkor megyek a dokihoz,hátha látja,hogy van-e ott bennt valaki??!! OLyan türelmetlen tipus vagyok!! :/ Veletek mi van azóta?? :)
2012. ápr. 1. 09:21
20/24 A kérdező kommentje:
Még mindig barnázgatok,de 2 napja inkább már rózsaszínes barnás.A mindjárt megjon érzésem még megvan,nem tudom mi lesz belole.Szerintem meg fog jonni.De majd meglátjuk.
Kapcsolódó kérdések: