Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nektek peteéréskor mensi...

Nektek peteéréskor mensi szerű görcsötök van, vagy két oldalt fáj a petevezetéknél? Mennyire fáj? Meddig tart?

Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 08:41
 1/4 A kérdező kommentje:
bocsi,petefészek
2012. márc. 24. 08:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem abszolút más "fájdalom",mint mensinél!

Nekem mensinél tompa vagy erősebb görcsök vannak,itt meg inkább szúró,nyilalló érzés!Nekem oldalt szurkált,de néhányszor középen is!Mensinél egy az egybe körbe görcsölök!Tehát a derekam is úgy az egész csípőm tájéka!

2012. márc. 24. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is más mint a menstruációs görcs. Erős szúróérzés szokott lenni a köldököm környékén és alatta meg valamelyik oldalamon. Eléggé fel is szoktam puffadni. Általában már délelőtt jelentkezik enyhébben és estére már úgy fáj, hogy rosszul esik felálni és járni.
2012. márc. 24. 12:52
 4/4 anonim ***** válasza:

Én pont most tartok ovuláció környékén, pár nap múlva kéne lennie eredetileg, mégis én ma már éreztem görcsölést...

Hasonló egy kicsit a mensihez, de mégis másabb. Volt, amikor igen erősen éreztem, derekamat is éreztem közben, fájt. És ilyen nyilaló és szurkálós érzésem is van/volt ami kisugárzott a hüvelyembe és a popsimhoz is...ilyen szétszakadó érzésem is van néha. Most különösen éreztem amúgy, rámtört egy erősebb görcsölés ami kb. 20 percig tartott, aztán most már enyhült de még mindig érzek ilyen szurkálós érzést meg hasonlókat...

2012. márc. 24. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!