Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréskor mindenképp tojcsin...

Peteéréskor mindenképp tojcsinak kell lenni?

Figyelt kérdés

Vagy az is jó, ha "csak" fehéres, és nyúlós?? Már majdnem pozi az ovu tesztem! :) Tegnap este együtt voltunk, és legközelebb csak vasárnap tudunk. Így jó lesz szerintetek?? Reméle, sikerül elkapni a "megfelelő" pillanatot.. :D

Itt a mai kép:

[link]

2012. márc. 9. 21:14
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:

Most vagyok a 14. cn-on, így állok ma:

[link]

2012. márc. 9. 21:17
 2/13 anonim ***** válasza:

Az ovu teszthez nem értek, de nekem peteéréskor tényleg tojásfehérjeszerű volt, tehát átlátszó és nyúlós.

Szerintem még ma össze kéne bújnotok, mert, ha szombaton szabadul ki a petéd, akkor nem biztos, hogy találkozik a tegnapi kiskatonákkal. Nekik 24óra az idejük(általában), a petesejté meg 12-18h. Remélem sikerül! :)

2012. márc. 9. 21:19
 3/13 anonim ***** válasza:

2-es vagyok, még nem látszik a péd! Kell még pár érték! :)

De még kellene a mai nap, meg a vasárnap is összebújásilag! :)

2012. márc. 9. 21:22
 4/13 A kérdező kommentje:
Csak a vasárnap fog menni, nincs itthon a párom.. :((((
2012. márc. 9. 21:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Nekem sosem volt tojásfehérjés,csak krémes,ennek ellenére szinte azonnal teherbeestem.
2012. márc. 9. 22:32
 6/13 A kérdező kommentje:

Nagyon remélem, hogy nekem is sikerül!!! :) Neked gratula! :)

Ha holnap lesz pozi a tesztem, akkor a vasárnapi együttlét elvileg belefér. A pozitív teszttől- óra, ugye?? Az pont a vasárnap lenne! Úgy örülnék!! :))

2012. márc. 9. 22:55
 7/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt ilyen folyásom sosem, ennek ellenére most várom a harmadik babánkat!

14+3 hkm

2012. márc. 10. 07:36
 8/13 anonim ***** válasza:
Azért azt pontosítanám,hogy meddig élnek a kiskatonák!Nem 24 órát,hanem akár 2-3 napot is képesek "várakozni".Ettől függetlenül nagy a valószínűsége,hogy csütörtöktől vasárnapig nem maradnak életben.Én is a 3. babát várom,de azt határozottan tudom,hogy a mostani babánál valamennyire nyúlós volt ugyan,de kicsit fehéres.Ráadásul semmiféle hasszurkálás,meg görcsölés nem volt(egyik ovukor sem).
2012. márc. 10. 09:50
 9/13 A kérdező kommentje:

Köszi a sok hozzászólást! :) Gratulálok a babásoknak! :)

Holnap du. ér haza párom, akkor mindenképp elkapom!!!

Nagyon-nagyon bízom benne, h összejön!!!

2012. márc. 10. 12:52
 10/13 anonim ***** válasza:

A kép sajna nem túl jó. :(

Nekem 2 napig volt + az ovutesztem, az első + napon voltunk csak együtt, egy hete teszteltem pozitívat. Ilyen tojcsiizém most nem is volt. :) Hajrá!

2012. márc. 10. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!