Peteéréskor mindenképp tojcsinak kell lenni?
Vagy az is jó, ha "csak" fehéres, és nyúlós?? Már majdnem pozi az ovu tesztem! :) Tegnap este együtt voltunk, és legközelebb csak vasárnap tudunk. Így jó lesz szerintetek?? Reméle, sikerül elkapni a "megfelelő" pillanatot.. :D
Itt a mai kép:
Az ovu teszthez nem értek, de nekem peteéréskor tényleg tojásfehérjeszerű volt, tehát átlátszó és nyúlós.
Szerintem még ma össze kéne bújnotok, mert, ha szombaton szabadul ki a petéd, akkor nem biztos, hogy találkozik a tegnapi kiskatonákkal. Nekik 24óra az idejük(általában), a petesejté meg 12-18h. Remélem sikerül! :)
2-es vagyok, még nem látszik a péd! Kell még pár érték! :)
De még kellene a mai nap, meg a vasárnap is összebújásilag! :)
Nagyon remélem, hogy nekem is sikerül!!! :) Neked gratula! :)
Ha holnap lesz pozi a tesztem, akkor a vasárnapi együttlét elvileg belefér. A pozitív teszttől- óra, ugye?? Az pont a vasárnap lenne! Úgy örülnék!! :))
Nekem sem volt ilyen folyásom sosem, ennek ellenére most várom a harmadik babánkat!
14+3 hkm
Köszi a sok hozzászólást! :) Gratulálok a babásoknak! :)
Holnap du. ér haza párom, akkor mindenképp elkapom!!!
Nagyon-nagyon bízom benne, h összejön!!!
A kép sajna nem túl jó. :(
Nekem 2 napig volt + az ovutesztem, az első + napon voltunk csak együtt, egy hete teszteltem pozitívat. Ilyen tojcsiizém most nem is volt. :) Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!