Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteéréskor mindenképp tojcsin...

Peteéréskor mindenképp tojcsinak kell lenni?

Figyelt kérdés

Vagy az is jó, ha "csak" fehéres, és nyúlós?? Már majdnem pozi az ovu tesztem! :) Tegnap este együtt voltunk, és legközelebb csak vasárnap tudunk. Így jó lesz szerintetek?? Reméle, sikerül elkapni a "megfelelő" pillanatot.. :D

Itt a mai kép:

[link]

2012. márc. 9. 21:14
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát igen, nem sikerült vmi jól a kép sajnos.. De még a tesztcsík egy picit halványabb volt.

Köszi a drukkot!! Neked nagy gratula, remélem, én is ilyen jó hírrel szolgálhatok majd kb. 2 hét múlva!! :)

2012. márc. 10. 13:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves 8. válaszoló! Azért írtam, hogy 24óra általában! Mert minden férfi más adottságú kiskatonákkal rendelkezik! Én is láttam olyan terhes görbét, ahol 5!!! nappal voltak ovu előtt, utána nem és mégis összejött!!! Egyébként a nőgyógyászom mondta a 24órát!
2012. márc. 10. 19:13
 13/13 anonim ***** válasza:
A 8. válaszoló vagyok.Természetesen-pláne mint egy laikus-nem akarom felül bírálni a dokidat,ám úgy gondolom Czeizel doktor valamivel jobban ért ehhez...
2012. márc. 11. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!