Akinek van már egy gyerkőc annak a második hamar összejött vagy sokat kellett várni?
Figyelt kérdés
Nekem van egy 16 hónapos kisfiam de szeretnénk kistesót. Már 5-6 hónapja próbálkozunk de eddig még semmi. Most úgy volt, hogy talán összejön de mégsem mert ma reggel megjött.
Pedig már nagyon szeretnénk. De lehet, hogy az a baj, hogy nagyon akarjuk. Kinek mikorra jött össze a második baba.
2012. márc. 24. 07:54
11/15 anonim válasza:
Kb én is írhattam volna a kérdést, kisfiam 16 hónapos és kb féléve próbálkozunk. Most annyira nem görcsölök rajta mint a fiamnál, ha jön, akkor jön, ha nem, akkor marad egyke a fiam :) az sem annyira rossz. Nekünk a fiam is egy vetélés (missed ab) után 1 évvel jött össze, igaz akkor már a nem várt előtt is teszteltem mindig, tiszta zizi voltam, annyira akartam :) azt a nyamvadt pozitív tesztet.
12/15 anonim válasza:
11-es vagyok, de gyed után ha már pocis vagy, akkor mehetsz TP-re is, nem kell GYES-re menni.
13/15 anonim válasza:
Megint második vagyok,
Én úgy tervezem, hogy után 2-3 hónap gyes, majd táppénz, és így 3 éves korra jönne a tesó. Amúgy vállalkozó vagyok, így sokat lehet ügyeskedni, hogy ne legyen rossz a következő gyed.
14/15 anonim válasza:
kimaradt egy szó: Gyed után 2-3 hónap gyes...
15/15 anonim válasza:
Mi is azt hittük, hogy a második baba milyen könnyen össze fog jönni. Hát, már 1,5 éve várunk rá, de nem sikerül. Csak a jó ég tudja, hogy mikor lesz kistesó, ha lesz egyáltalán.
Az, hogy van egy gyermekünk már, semmire nem garancia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!