Akinek van már egy gyerkőc annak a második hamar összejött vagy sokat kellett várni?
Nekem van egy 16 hónapos kisfiam de szeretnénk kistesót. Már 5-6 hónapja próbálkozunk de eddig még semmi. Most úgy volt, hogy talán összejön de mégsem mert ma reggel megjött.
Pedig már nagyon szeretnénk. De lehet, hogy az a baj, hogy nagyon akarjuk. Kinek mikorra jött össze a második baba.
Akinek már van egy gyermeke annak valószínűleg rendben van a termékenysége.
Az én anyukám mesélte,hogy mikor 2 éves lettem (nászéjszakán fogantam állítólag )szerettek volna nekem tesót,de csak 1 év múlvára jött össze a hugom :-) .
Változó,hogy mikorra sikerül a második baba...az is lehet,hogy a következő lesz a ti hónapotok !
Csak ügyesen !
Szia!
Én a kérdésedre nem tudok válaszolni (még), de engem is nagyon érdekel ez. Mi is tervezzük a kis tesót, első baba rögtön, első próbálkozásra összejött, de félek, hogy a második nem fog ilyen könnyen menni. Nem is tudom mennyivel előbb kellene elkezdeni próbálkozni, hogy klappoljanak a dátumok. (a gyed miatt).
Nektek a kisfiad hamar összejött?
Szoptatod még? A ciklusod rendben van?
Nekünk a nagy az első hónapban összejött, kis korkülönbséget szerettünk volna, amíg azonban szoptattam, nem fogant meg, az elválasztás utáni második hónapban azonban igen. Így utólag azt mondom, így volt a jó, mert pont két év lesz köztük, nehéz lett volna kevesebbel.
Egyrészt, tudom, nem vigasz, de akkor jön a tesó is, amikor jönnie kell, az azonban nem igaz, hogy akinek van gyereke, annál nem lehet gond. A ismeretségi körben több olyan is van, akiknek semmi gond nem volt az elsővel, a második vagy a harmadik azonban nem akar összejönni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!