Spontán összejött volna? .
Figyelt kérdés
Ma a 4.nap hogy nem jött meg a WC papiron 2 x világos barna maszatolás. PÁr napja nagyon fáradt vagyok és fáj a mellem. 1 hete mensi szerü görcs. Inszeminátiora készülünk lehet nem lesz szükség rá.Érdemes tesztelni vagy várjak még?2012. márc. 17. 16:22
1/7 anonim válasza:
Mindenképp érdemes tesztelni, nagyon is lehetséges, hogy várandós vagy. Nagyon sok párnál hallottam ilyet, hogy éppen elkezdték kezelni őket és már nem jutottak el az inszemig, mert terhesek lettek közben. Valahogy megnyugodtak és az hozta meg a sikert. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön!
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatást.Nagyon kiváncsi leszek a végére. Hétfőig mindenképpen várok.
2012. márc. 17. 16:37
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan tesztelhetsz,ne várj hétfőig,hisz ha baba van a dologban ki kell,hogy mutassa a teszt és nem Te lennél az egyetlen példa arra,hogy spontán összejön a baba..!
Mire vársz?!?!?Holnap reggel tesztelj egyet és írd meg nekünk az eredményt!(+)
4/7 anonim válasza:
Szerintem ezek alapján esélyes vagy, hogy most végre sikerült! Szerintem már csinálhatsz egy tesztet reggeli első vizeletből! Drukkolok!
5/7 anonim válasza:
Tesztelj reggel nyugodtan! Drukkolunk! :)
6/7 anonim válasza:
Már a nemvárt napján kimutatja, ha terhes vagy!
Drukkolok!
7/7 anonim válasza:
Eredmény? remélem, sikerült :-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!