Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Volt már anális közösülésből...

Volt már anális közösülésből véletlen "csoda" baba?

Figyelt kérdés

Először elmondom, hogy nem unatkozó tini vagyok, hanem férjes asszony, és már anya is. Tudom, hogy ez a szitu égő kicsit, meg lehetetlenül is hangzik, azért is írok ide, hátha megnyugtattok, vagy tanácsot adtok.

Négy hónapos a babánk férjemmel, szülés után megvártuk a hat hetet hűségesen, aztán valahogy sosem jutott idő a szexre. Mikor elmentünk itthonról vásárolni, a baba miatt annyira szétszórtak voltunk elejével, hogy elfelejtettünk gumit venni, mindig csak a -majd,majd- ot mondogattuk. Már lassan két hete annak, hogy egy délután mégis megkívántuk egymást, és urambocsá, a helyzetet "hátulról" oldottuk meg gumi hiányában. Kicsit gusztustalan leszek, na, de a vége felé már csorogtunk mindenfelé, nem paráztam, mert

1. még nem jött meg szülés után egyszer sem, gondoltam, nem veszélyes.

2. Ugyan ki hallott már olyat, hogy análisból baba lett volna?

3. Ha mégis, akkor nem gond, úgyis hamar szerettünk volna tesót.

Nem is törődtem ezzel az egésszel, de 3 napja nagyon úgy éreztem, mindjárt megjön. Feszült voltam, ilyenek. Estére már volt is pár csepp vér a papíron, gondoltam, reggelre megjön rendesen. Azóta semmi! Mindig a szurkálás, görcsök, de semmi más. Ma reggel pedig rám jött a pisilőke, folyton szaladok a wc-re, pedig nem vagyok megfázva. A férjem most jegyezte meg viccesen, hogy tavaly ezt csináltam a babavárás elején. És basszus, tényleg. Aktus után épp annyival volt pár csepp vér(beágyazásos) majd kezdődött a vécére járkálás és a "mindjárt megjön" érzés, pont úgy, mint most.

A kérdés csak az, hogy ez mennyire lehetséges? Tuti nem beképzelem, mert nem is gondoltam babára. Igaz, a fiam szinte úgy összejött, hogy alig kellett rám néznie a férjemnek (1. aktív hónapban jött is), de ezt furcsállom.

Lehet ilyen? Ha odafolyik, összejöhet a baba?

Nem lenne gond tényleg, de ha lehetetlen, nem is izgulok miatta. Ha lehetséges, ha tudtok ilyenről, kérlek, írjátok meg! Mert akkor tesztelnék pár nap múlva, stb... ha nem, akkor nem dobom ki rá a pénzt feleslegesen.

2012. márc. 23. 20:15
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Ezentúl figyelünk majd jobban :S Tudom, hogy mivel jár,de ezt egy hormonos férj nem nagyon tartja észben...
2012. márc. 24. 16:11
 12/20 anonim ***** válasza:
A férjed álljon le a hormonokról, növelik az izmokat, az igaz, de nem tesznek jót. Ja tényleg mi lett a teszttel?
2012. márc. 30. 00:26
 13/20 A kérdező kommentje:

A hormonokat nem arra értettem :D Sosem szedne ilyeneket... Így fejeztem ki, hogy izgalmi állapotban nem tud gondolkodni.

Tesztet megvettem, holnap csinálom.

2012. márc. 30. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:

eredmény? :)

izgulunk

2012. ápr. 1. 13:28
 15/20 A kérdező kommentje:

Sziasztok! Most keveredtem ide, őszintén nem is írnék, ha nem kérdeztetek volna.

Vasárnap reggel teszteltem, pozit. Hát, majdnem elájultam, mert megnyugtatás miatt készítettem, nem azért, hogy ledöbbenjek. A férjem szó szerint leült, mikor megtudta. Utána csak annyit mondott, szerinte valami más miatt lett pozi, aztán azzal viccelődött, hogy máskor rám sem néz, ha nekem ennyi is elég egy babához. Én nem vettem komolyan a tesztet, hétfőn első utam a dokihoz volt. Elmondtam a problémát (ő nem csinál minden csipp-csupp dologért UH-t...) szóval elmeséltem hogy mit csináltunk, jól lecseszett épp úgy, mint az egyik válaszoló, hogy ez nem tiszta dolog, aztán megnyugtatott, hogy biztos hibás volt a teszt, de a lelki nyugalmam miatt azért megnézni, mi lehet. Mivel már van egy fiam, kábé tudtam, mi van az UH-n, de akkor sem tudtam felfogni ésszel, hogy látjuk azt a pici pöttyöt, mindketten a dokival. Ő csak azt ismételgette, hogy lehetetlen, és többször is rákérdezett, hogy -biztos, hogy nem volt más aktus? Tényleg nem volt!!! Annyira savanyú képet vágtam, hogy már az abortuszról kérdezett, pedig ha minden oké lesz, megtartjuk. Óvatosan vett mintát, hogy megnézzük, a babával együtt nincs e fertőzés, de nem tűnt úgy eddig.

A doki visszarendelt másfél hét múlva, hogy biztos legyen a dolgában, mert igaz, eléggé babakezdemény-formája volt annak a pacának az UH-n, de még mindig nem tudja elhinni, azt mondta, akkor írja csak be, ha szívdobogást lát.

Hát, most itt tartunk, ha még mindig érdekel majd titeket, írok a köv. dokilátogatás után, hogy mi lett...

Mellesleg, még mindig nem fogtam fel. Mindig az jár a fejemben, hogy mi lesz, ha megkérdezi majd a gyerek, hogy -anya, én hogyan lettem? Hajaj :S

2012. ápr. 3. 21:26
 16/20 anonim ***** válasza:

Akkor úgy látszik csak odafolyt. Hát akkor gratulálok! majd azért írj később, bár akkor tényleg baba lesz, ha a teszt is pozitív.

Amúgy meg abból nem kell ügyet csinálni, hogy mit mondasz a gyereknek. Miért ha "rendes" aktusból fogant volna, akkor azt megmondod neki? "Kicsim akkor éppen kutyapózban toltuk apáddal..." na látod, ennek sincs több értelme. Amíg kicsi, addig úgy is egy gyereknek is elfogadható kis történettel rukkol elő a szülő, ha nagyobb, akkor meg már úgy sem kérdezi meg. Max hozzá lehet tenni, hogy "te kis csodagyerek vagy, mert akkor jöttél, mikor a legkevésbé számítottunk rá." Aztán ennyi.

2012. ápr. 3. 22:19
 17/20 anonim ***** válasza:
a mindenit! gratulálok akkor nektek, és írj kérlek, a továbbiakban is! boldog babavárást! :)
2012. ápr. 4. 20:44
 18/20 anonim ***** válasza:
Pont ma van a kérdésed kiírása után eltelt kilenc hónap. Mi újság veletek? :))
2012. dec. 23. 20:58
 19/20 A kérdező kommentje:

Szia! Na, most meglepődtem, már el is feledkeztem erről a kérdésemről, tényleg ígértem, hogy írok...

Holnap lesz 3 hetes a kisfiam, olyan picike a nagyobb mellett, hogy még még mindig nem győzök csodálkozni. Ilyenkor szoktam itt nézelődni, most is itt lóg a cicin, én pedig bámulom az oldalt, hogy be ne aludjak. Fél kézzel írok, bocs, ha hibák lesznek.

Könnyű babavárásom volt,csak sokan beszóltak a rokonok közül, hogy nem voltunk elég óvatosak, szerencsére senki sem tudja, hogy is sikerült a picúr. A szüléssel sem volt gond, csak nagyon rohanni kellett, mert a nagyobbra nagyi vigyázott volna, aki bealudt, mikor hívtuk, 10 percünk volt aztán kórházba érni, még az adatokat sem vették fel, már kint volt a baba.

Imádom, nagyon alkalmazkodó, eszik (de azt sokáig) alszik, a hasfájás eddig nem vészes.

Nem bántam meg, hogy így alakult, de a férjemnek mondtam, hogy most egy darabig rám se nézzen.

Hát röviden ennyi, mennem kell, altatok, ágya zuhanok.

2012. dec. 24. 00:27
 20/20 anonim ***** válasza:
Gratulálok, és minden jót kívánok nektek :) És persze kellemes ünnepeket! :D
2012. dec. 24. 10:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!