Mennyi az esélye, hogy teherbe estem? Együtt voltam a párommal pénteken és az elején gumi nélkül voltunk együtt, de nem ment el, csak kíváncsi voltam milyen érzés gumi nélkül, de utána volt gumi és abba élvezet.
Én azt tudom "mondani", hogy a kisfiam úgy fogant, hogy nem bennem ment el apukája. Valószínűsíthető, hogy előváladékból.
Viszont nagyon fontos (lenne) tudni, hogy a párod akkor milyen izgalmi állapotban volt, ha már úgy közösültetek (mégha csak néhány mozdulat is), hogy megjelent egy kis előnedv, akkor abban bizony lehet sperma, ahogy előttem szólók is írták. Ha esetleg "száraz" volt a pénisze előjáték ellenére is, akkor nem igazán jöhet össze terhesség, de ebben az esetben, ha tényleg csak néhány próba mozdulatról volt szó a hüvelyben (ami idő alatt nem érhetett el a fent említett izgalmi állapotig).
És persze nem volt azidőtájt peteérésed, tüszőrepedésed stb.
A lePONTOZÁSt pedig bárki megteheti, mindenkinek van lehetősége, aki csupán csak olvassa, de nem véleményez, az is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!