Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Félve kérdezem: reménykedhetek...

Félve kérdezem: reménykedhetek még? Vagy lehetséges ilyen?

Figyelt kérdés

Babát szeretnénk, de nem tudok konkrét adattal szolgálni, hogy mikor van peteérésem. Görbét nem vezetek(még).

Ciklusaim 35-46 naposak voltak, eddig háromszor jött meg a szoptatás abbahagyása óta. (egy évig szoptattam a fiamat, addig nem mestruáltam). Fél éves korától, vagyis 10 hónapja szeretnénk tesót.

A ciklusom 7. napjától 17-ig sűrűn együtt voltunk a férjemmel. 7-8. nap körül volt tojásfehérjés nyákom, legalább 15 centire nyújtható.

Aztán elutazott a férjem 2 hétre sajnos. Ma vagyok a ciklus 21. napján, és ma is ugyanolyan nyúlós nyákom van, mint a 7-8. nap körül.

Szerintetek 2-szer van peteérésem? Vagy lecsúsztunk a babáról ebben a hónapban?:(

Ha esetleg teherbe estem 2 hete, akkor most semmiképpen nem lehetne nyúlós nyákon?

Nagyon köszi!!!

2012. márc. 22. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Huha, jó hosszú ciklusaid vannak, így ha van peteérésed, akkor az kb. 20 és 30. cn között valószínű. Így ha most nyúlós nyákod van, valószínű, hogy azt jelzi.
2012. márc. 22. 14:55
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha 2 hete lett volna pé-d, akkor most vagy terhes lennél vagy menstruálnál. Ha 35-46 naposak a ciklusaid, akkor a 19. naptól próbálkozzatok, mert a pé 12-14 nappal a vérzés előtt van.
2012. márc. 25. 00:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!