Kismamák nektek, hogy sikerült a baba? Azoktól kérdezem akik már non akarták a babát és figyelték h mikor van ovu. Sosem sikerült, csak akkor amikor már feladtátok.
Hát, nekem végül is nem sok idő után, de kis kerülővel jött össze. Leírom, hátha reményt ad! :)
Tehát PCOS-em van, kezelték, mikor rendeződtek a hormonok, 28 naposak lettek a ciklusaim, és sehol nem volt egy ciszta sem, akkor kezdtünk próbálkozni. Három hónapig semmi, a negyedikben egy fogászati műtét miatt úgy döntöttünk, kihagyjuk a próbálkozást. Na, akkor összejött, egy kósza peteérésből valamikor a ciklus elején - most vagyok 30 hetes. :) Hála Istennek nem volt sok idő, de megértelek, és remélem nagyon hamar összejön nektek is a vágyott baba!
Én is csak ezt tudom ajánlani, amit a többiek, hogy ne akard görcsösen, próbáld meg kicsit elfelejteni a dolgot, kicsit félretenni egy időre, és meglátod, éppen akkor fog megérkezni a várva várt baba, amikor nem is számítasz rá. Saját tapasztalatom ebben hál istennek nincs, mert elsőre sikerült a babám, de munkámból kifolyólag sok kismamával találkozom, így nekem is ez a tapasztalatom.
Tudom, hogy nagyon nehéz, nem ezzel foglalkozni, ha az ember nagyok vágyik egy kicsire, de meg kell próbálni. Hidd el, sikerülni fog.
Kitartás!!! Nagyon szurkolok nektek!
Szia,
még mielőtt bármit írnék megkérhetlek,hogy mondd meg milyen hormon bajod van?Ezeket pár hónap alatt rendbe tudják tenni.Peteérés serkentésére vannak gyógynövények is.
Nekem szülés után borult meg a hormon háztartásom.Tudom nem vigasztal ez (a szavaidból úgy értem első babát szeretnél),de úgy is nehéz hónapról-hónapra,ha már egyszer sikerült és most nem.Én 10hónapnál járok.
Voltam vérvételeken,szedek clostyl-t,és hsg-n is túl vagyok.Minden hónapban figyeltem a naptárt,próbáltunk úgy együtt lenni.
Tegnap lett egy halvány pozi tesztem,pedig a férjem peteéréskor itthon sem volt csak előtte-utána tudtunk együtt lenni...
Amíg a hormonjaidat nem kezelik,szerintem kisebb az esély a babára.
Nekem természetgyógyász teljes életmód váltást javasolt (a pajzsmirigyem miatt)!Lehet az is segített!
Kitartás,sikerülni fog!
Napi 13 óra meló iszonyú leterhelő! Lehet, hogy ha tudnál változtatni munkahelyet az segítene. Ha kevesebb terhelés éri a szervezetet, pihentebb, jobban működnek a dolgok.
Csak érdekességként: mikor szültem a klinikán mesélték, hogy volt ott egy nő, aki 19 évesen ment férjhez és sosem lett terhes, pedig sosem védekezett. 52 évesen ment nyugdíjba, 53 évesen megfogant, és már az 54-ben volt mikor szült. Egészséges lett a baba szerencsére. Szerintem lassíts..
Átérzem a helyzeted, ugyanezt érzem én is, de nekem meg már több mint 2 éve nem sikerül a baba...
Én kb. 1 éve adtam fel, és azóta sem hiszek abban, hogy nekem sikerülhet...hát nem is sikerül.
Hőmet azért mérem továbbra is csak hobbiból, és ennyi. Másra nem figyelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!